Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen
1 woning vrij

Begeleid zelfstandig wonen Deventer - Spikvoorde

Woonlocatie Spikvoorde

M.C. Escherweg 2-46
7425 RJ Deventer
T. 0570 50 25 40
E. spikvoorde@interaktcontour.nl

Over Spikvoorde

Locatie Spikvoorde in Deventer heeft 15 zelfstandige appartementen die gelegen zijn op de 2e etage. In het gebouw zijn naast InteraktCountour ook Zorggroep Solis, een huisartsenpraktijk, een fysiotherapeut en een tandarts gevestigd. Op de begane grond is een kapsalon, een winkeltje voor dagelijkse benodigdheden en een buurthuiskamer waar je koffie kunt drinken en andere mensen kunt ontmoeten.

Bij Spikvoorde woon je zelfstandig maar kun je wel 24-uur per dag een beroep doen op zorg en ondersteuning. Er is een gezellige gemeenschappelijke tuin en een woonkamer waar samen kan worden gegeten en koffie kan worden gedronken. Afwisselend wordt de maaltijden verzorgd of zelf gekookt en tweemaal per week wordt er in het restaurant gegeten. De appartementen en de gemeenschappelijke ruimten zijn rolstoeltoegankelijk.

Over de woning

De appartementen hebben een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer, een badkamer met douche, toilet en wastafel en een hal met bergkast. De appartementen zijn drempelvrij en voorzien van brede schuifdeuren waardoor rolstoeltoegankelijk. Er kan gebruik worden gemaakt van een gemeenschappelijk wasmachine en droger.

Over de omgeving

Spikvoorde is gelegen in de groene woonwijk de Vijfhoek in Deventer. De locatie ligt op loopafstand van winkelcentrum Andriesplein.

Belangstelling?

Spreekt locatie Spikvoorde je aan? En wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn?
Neem dan contact op met Sofia Gemser 06 82 94 57 58 via email s.gemser@interaktcontour.nl

Ook in Deventer

In Deventer hebben we 2 woonlocaties. Kijk voor meer informatie over onze andere locatie op woonlocatie Landsherenpoort.

Naast wonen bieden we in Deventer ook de mogelijkheid om dagbesteding te volgen en bieden we hersenz behandeling en individuele begeleiding.

Sofia Gemser

Zorgbemiddelaar

T: 06 82 94 57 58

E: s.gemser@interaktcontour.nl


Gerda Brink - Graber

Teamleider

T: 06 51 62 53 12.

E: g.brink@interaktcontour.nl