Het Rode Klif

Woonlocatie het Rode Klif beschikt over 47 appartementen en is gelegen in een groene woonwijk in een bosrijke omgeving, op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Lelystad. Op 5-10 minuten lopen ligt winkelcentrum ’t Lelycentre. Verder zijn het theater, Bataviahaven, Bataviastad en het Aviodrome ook in de buurt.

Over de woningen

De appartementen zijn drempelvrij en hebben brede (schuif)deuren die geschikt zijn voor rolstoelen.

Elk appartement heeft een:

Over het Rode Klif

Bekijk de binnenkant in 360°

Judith met kat voor schilderij

"Ik ben hier eindelijk op mijn plek."

Lees het verhaal van Judith

Locaties in de buurt

Veelgestelde vragen over wonen met zorg

Vragen over wonen met zorg kun je mailen naar: zorgbemiddeling@interaktcontour.nl of je kunt bellen met: 0341 - 255 776.

Een begeleider van InteraktContour kan je helpen bij het vinden van een geschikte woonplek. Als je zelfstandig woont met Volledig Pakket Thuis, dan betaal je zelf de vaste lasten van de woning, zoals de huur en energiekosten. Als er aanpassingen nodig zijn, worden die gedaan in overleg met de gemeente of de woningbouwvereniging. Als je op een van onze woonlocaties woont, dan betaal je geen huur en energiekosten. Wel betaal je dan een eigen bijdrage afhankelijk van je inkomen.

Dan woon je bij InteraktContour, zo zelfstandig mogelijk en met ondersteuning op maat. Je krijgt alle ruimte om aan de slag te gaan met je talenten, ambities en wat je belangrijk vindt in je leven. Professionele medewerkers ondersteunen je hierbij en helpen je om mee te doen in de samenleving.

Met het volledig pakket thuis van InteraktContour woon je in een eigen appartement of huis in de buurt van een van onze woonlocaties. Onze zorg en ondersteuning zijn 24 uur per dag beschikbaar. Download onze folder ‘Volledig Pakket Thuis’ en lees alles over wonen in een eigen woning mét 24 uurs zorg.

We bieden verschillende digitale hulpmiddelen. Een paar voorbeelden:

  • Beeldhorloge
  • Digitaal oproepsysteem via zorgtablet
  • Een slim medicijndoosje
  • Valdetector
  • Robotstofzuiger
  • Elektrische gordijnen

Met onze Uitleenservice kun je digitale hulpmiddelen een tijdje vrijblijvend uitproberen. Meer info hierover kun je opvragen via: uitleenservice@interaktcontour.nl

Je kunt je aanmelden door op werkdagen van 08:30-12:30 te bellen naar 0341- 255 776 of te mailen naar zorgbemiddeling@interaktcontour.nl. Als je iemand anders wilt aanmelden voor wonen of logeren, dan kun je het aanmeldformulier invullen en naar ons opsturen.

Soms wel, soms niet. Als er woningen direct beschikbaar zijn, zie je dat op de pagina van de locatie of in de locatiekaart.

Voor de meest actuele gegevens over een eventuele wachtlijst kun je het beste contact met ons opnemen.

Op deze pagina lees je alles over werken bij InteraktContour en vind je onze vacatures.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.