Nieuwe woonlocatie de Koppels Zwolle

Op de plek van de voormalige Koppels is een gloednieuwe woonlocatie gebouwd. De nieuwe woonlocatie heeft de vertrouwde naam de Koppels en telt 105 moderne appartementen op vier verdiepingen. Deze worden vanaf najaar 2023 bewoond door bestaande cliënten. Er is ook plek voor mensen die nu nog niet bij InteraktContour wonen.

Bekijk hier de brochure van de Koppels. In deze video zie je het gebouw bij de oplevering op 1 juni 2023.

Over de woningen

De moderne appartementen zijn licht en ruim: ongeveer 50m2. Elk appartement heeft een:

Alle appartementen zijn rolstoel-toegankelijk en liggen op de begane grond of op een van de 3 verdiepingen.

Over deze locatie

Bekijk de binnenkant in 360°

Veelgestelde vragen over wonen met zorg

Vragen over wonen met zorg kun je mailen naar: zorgbemiddeling@interaktcontour.nl of je kunt bellen met: 0341 - 255 776.

Een begeleider van InteraktContour kan je helpen bij het vinden van een geschikte woonplek. Als je zelfstandig woont met Volledig Pakket Thuis, dan betaal je zelf de vaste lasten van de woning, zoals de huur en energiekosten. Als er aanpassingen nodig zijn, worden die gedaan in overleg met de gemeente of de woningbouwvereniging. Als je op een van onze woonlocaties woont, dan betaal je geen huur en energiekosten. Wel betaal je dan een eigen bijdrage afhankelijk van je inkomen.

Dan woon je bij InteraktContour, zo zelfstandig mogelijk en met ondersteuning op maat. Je krijgt alle ruimte om aan de slag te gaan met je talenten, ambities en wat je belangrijk vindt in je leven. Professionele medewerkers ondersteunen je hierbij en helpen je om mee te doen in de samenleving.

Met het volledig pakket thuis van InteraktContour woon je in een eigen appartement of huis in de buurt van een van onze woonlocaties. Onze zorg en ondersteuning zijn 24 uur per dag beschikbaar. Download onze folder ‘Volledig Pakket Thuis’ en lees alles over wonen in een eigen woning mét 24 uurs zorg.

We bieden verschillende digitale hulpmiddelen. Een paar voorbeelden:

  • Beeldhorloge
  • Digitaal oproepsysteem via zorgtablet
  • Een slim medicijndoosje
  • Valdetector
  • Robotstofzuiger
  • Elektrische gordijnen

Met onze Uitleenservice kun je digitale hulpmiddelen een tijdje vrijblijvend uitproberen. Meer info hierover kun je opvragen via: uitleenservice@interaktcontour.nl

Wil je je aanmelden? Mail naar zorgbemiddeling@interaktcontour.nl. Bellen kan ook: 0341-255776.

Soms wel, soms niet. Als er woningen direct beschikbaar zijn, zie je dat op de pagina van de locatie of in de locatiekaart.

Voor de meest actuele gegevens over een eventuele wachtlijst kun je het beste contact met ons opnemen.

Op deze pagina lees je alles over werken bij InteraktContour en vind je onze vacatures.

Kom jij bij ons werken?

We zijn op zoek naar woonbegeleiders en zorgassistenten

Bekijk alle vacatures
Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.