Daendels Borgh

Woonlocatie Daendels Borgh beschikt over 12 appartementen en ligt in het woonzorgcentrum Hanzeheerd, de Bongers. Het oude, pittoreske stadscentrum van Hattem is vlakbij. Hier vind je ook het Bakkerijmuseum en het Anton Pieck Museum.

Over de woningen

Elk appartement heeft een:

Over Daendels Borgh

Locaties in de buurt

Veelgestelde vragen over wonen met zorg

Waar kan ik terecht met vragen over wonen met zorg?

Vragen over wonen met zorg kun je mailen naar: zorgbemiddeling@interaktcontour.nl of je kunt bellen met: 0341 - 255 776.

Hoe kom ik aan een eigen woning bij een woonlocatie?

Een begeleider van InteraktContour kan je helpen bij het vinden van een geschikte woonplek. Je betaalt zelf de vaste lasten van de woning, zoals de huur en energiekosten. Als er aanpassingen nodig zijn, worden die gedaan in overleg met de gemeente of de woningbouwvereniging.

Wat is wonen met 24-uurs zorg?

Dan woon je bij InteraktContour, zo zelfstandig mogelijk en met ondersteuning op maat. Je krijgt alle ruimte om aan de slag te gaan met je talenten, ambities en wat je belangrijk vindt in je leven. Professionele medewerkers ondersteunen je hierbij en helpen je om mee te doen in de samenleving.

Ik heb wel eens gehoord van ‘volledig pakket thuis’. Wat is dat?

Met het volledig pakket thuis van InteraktContour woon je in een eigen appartement of huis in de buurt van een van onze woonlocaties. Onze zorg en ondersteuning zijn 24 uur per dag beschikbaar. Download onze folder ‘Volledig Pakket Thuis’ en lees alles over wonen in een eigen woning mét 24 uurs zorg.

Welke zorgtechnologie gebruiken jullie om te helpen met zelfstandig wonen?

We bieden verschillende digitale hulpmiddelen. Een paar voorbeelden:

  • Beeldhorloge
  • Beeldtelefoon (TeleZorg)
  • Een slim medicijndoosje
  • Valdetector Robotstofzuiger

Met onze Uitleenservice kun je digitale hulpmiddelen een tijdje vrijblijvend uitproberen. Meer info hierover kun je opvragen via: uitleenservice@interaktcontour.nl

Hoe meld ik me aan?

Wil je je aanmelden? Mail naar zorgbemiddeling@interaktcontour.nl. Bellen kan ook: 0341-255776.

Is er een wachtlijst?

Soms wel, soms niet. Als er woningen direct beschikbaar zijn, zie je dat op de pagina van de locatie of in de locatiekaart.

Voor de meest actuele gegevens over een eventuele wachtlijst kun je het beste contact met ons opnemen.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden.