Dagbesteding Harmelen

Deze dagbestedingslocatie ligt op 500 meter van het oude dorp. Daar zijn supermarkten, kledingwinkels, een bloemist en diverse horecagelegenheden. In de omgeving zijn er veel wandelroutes. Op verschillende dagen gaan groepen de deur uit om van de omgeving te genieten, ook rolstoelgebonden cliënten gaan mee.


Op de locatie is er een klusruimte met houtzagerij en een keramiekoven, een creatieve ruimte, een computerruimte met groot beamerscherm, sportruimte, gespreksruimte en diverse kantoorruimtes. Er zijn 2 rustruimtes met 7 bedden en een extra rustruimte met sta op stoel. In de grote ontmoetingsruimte zijn 4 aangepaste hoog-laag keukens en een volière met vogels. Verder is er een grote tuin rondom het pand, met een kas.

Activiteiten

Voorbeelden van activiteiten:

Goed om te weten:

Over de dagbestedingslocatie

De locatie is drempelloos en rolstoeltoegankelijk. Elke ruimte is af te sluiten met geluidswerende deuren. De Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL)-zorg wordt door een ADL assistent gedaan. Er is altijd professionele begeleiding aanwezig. Daarnaast werken we met vrijwilligers en stagiaires.

Faciliteiten

Producten kopen van de dagbesteding?

Op de website www.booghgoed.nl worden producten verkocht die zijn gemaakt op diverse dagbestedingslocaties van InteraktContour.

Bezoek onze webwinkel voor een uniek of stijlvol cadeau, voor jezelf of een ander!

Locaties in de buurt

Veelgestelde vragen over dagbesteding

Dat kan door het contactformulier in te vullen. Bellen kan ook. Ons telefoonnummer is 0341 - 255 777.

We zijn meestal van maandag tot en met vrijdag open en bieden 10 dagdelen dagbesteding. Aan de hand van jouw indicatie/beschikking kijken we welke dagen en dagdelen aansluiten bij jouw hulpvraag.

Op onze dagbestedingslocaties werken we aan de hand van modules. Modules zijn de bouwstenen waaruit het programma van jouw dagbesteding bestaat. Binnen elke module werk jij aan de dingen die belangrijk voor jou zijn. Je kunt één of meerdere modules tegelijk volgen:

  • Je netwerk werkt >> Het netwerk van de cliënt uitbreiden, versterken en activeren
  • Fit & Vitaal >> Gezondheid en vitaliteit behouden of verbeteren
  • Eigen Regie >> Zelfredzaamheid behouden of vergroten
  • Vaardig & Creatief >> Vaardigheden versterken en ontwikkelen met behulp van creatieve activiteiten
  • Talent & Ambitie >> Ambities en talenten leren herkennen en inzetten
  • Communicatie >> Communicatieve en sociale vaardigheden behouden en ontwikkelen

Bekijk hier het filmpje waarin cliënten vertellen hoe zij de modules inzetten om hun persoonlijke doelen te realiseren.

Waar je dagbesteding is, hangt af van waar je woont. Op de kaart hierboven kun je zien waar onze locaties zitten. We leren je in een training hoe je kunt reizen met het openbaar vervoer, of we zorgen voor vervoer. Voor dat laatste heb je wel een indicatie nodig.

Als je niet zelfstandig kunt komen, heb je ook een indicatie/beschikking voor het vervoer nodig. Vraag deze tegelijk aan met de dagbesteding. Wij kunnen je daarbij helpen.

Dit hangt af van hoe groot de locatie is. We bieden de activiteiten in kleine overzichtelijke groepjes aan.

Op de dagbesteding zijn altijd professionele begeleiders aanwezig die de activiteiten begeleiden. Daarnaast zijn er vrijwilligers aanwezig.

Naast begeleiding bieden we ook zorg op de dagbesteding, zoals hulp bij toiletgang, hulp bij eten of medicatieherinnering en -verstrekking.

Op de website www.booghgoed.nl worden producten verkocht die zijn gemaakt op dagbestedingslocaties van InteraktContour.

Bezoek onze webwinkel voor een uniek of stijlvol cadeau, voor jezelf of een ander!

Op deze pagina lees je alles over werken bij InteraktContour en vind je onze vacatures.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.