Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen
2 woningen vrij

Begeleid zelfstandig wonen Lelystad - het Rode Klif

Woonlocatie het Rode Klif

Rode Klif 40
8223 CB Lelystad
T. 0320 24 58 28
E. wlrodeklif@interaktcontour.nl
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie het Rode Klif in Lelystad krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

Woonlocatie het Rode Klif is bestemd voor mensen met hersenletsel. De locatie ligt middenin een woonwijk en vlakbij een gezellig winkelcentrum. In het gebouw wonen ook mensen (55+-ers) die verzorging krijgen vanuit de woonlocatie.
 

41 appartementen

Het Rode Klif heeft 41 moderne appartementen. Elk appartement bestaat uit een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer en een badkamer. Alle appartementen liggen op de begane grond. Er zijn gezamenlijke ruimten en een gemeenschappelijke grote binnentuin.
Wil je hier graag wonen? Neem dan contact op met de zorgbemiddelaar.
 

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement in het Rode Klif, op een andere locatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt.
 

Ook in Lelystad

Dagbesteding Lelystad
Individuele begeleiding Lelystad
Behandeling Lelystad
 

Dascha van Baalen

Zorgbemiddelaar

T: 06 40 90 14 08

E: d.v.baalen@interaktcontour.nl


Jolanda Leeuwenhaag

Teamleider

T: 06 40 50 69 92

E: j.leeuwenhaag@interaktcontour.nl