Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Almere - de Bellettrie

Woonlocatie de Bellettrie

Poƫziestraat 209 A - N
1321 HP Almere
T. 036 751 52 10
E. bellettrie@interaktcontour.nl

Over de Bellettrie

De Bellettrie is een nieuwe, kleinschalige locatie in Almere die eind mei 2019 is geopend. De locatie heeft 12 moderne, zelfstandige appartementen. Zorg en ondersteuning is in de nabijheid en 24 uur per dag oproepbaar. Om hier te kunnen wonen beschik je daarom over een grote mate van zelfredzaamheid. Dat betekent dat de zorg en ondersteuning die je nodig hebt veelal planbaar is.
 
De appartementen zijn gelegen op de begane grond van het appartementencomplex. Er is een gemeenschappelijk woonkamer waar gezamenlijk koffie kan worden gedronken en ook samen kan worden gegeten.

Over de woning

De grote appartementen hebben een hal, een royale woonkamer, een keuken met koelkast en inductiekookplaat, een slaapkamer, een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. De appartementen zijn rolstoeltoegankelijk.

Over de omgeving

De woonlocatie is gelegen in het hart van de Literatuurwijk in Almere met op loopafstand een klein winkelcentrum voor de dagelijkse benodigdheden.

Belangstelling?

Spreekt locatie de Bellettrie je aan? En wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Peter Grispen op tel. 06 22 50 19 93 of via email p.grispen@interaktcontour.nl.

Ook in Almere

In Almere hebben we nog 4 woonlocaties: Naast wonen bieden we in Almere ook dagbesteding, begeleiding thuis en behandeling:

Irene Spiekerman van Weezelenburg

Teamleider

T: 06 36 43 40 20

E: i.spiekerman@interaktcontour.nl