Wonen

Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen. Overzicht houden over het huishouden is lastig of het aan- en uitkleden lukt je niet alleen. Jij en de mensen om je heen denken na over een belangrijke vraag: hoe kun jij het beste wonen? InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij je past en waar je ook voor kiest: medewerkers van InteraktContour helpen je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er mogelijk?


Volledig Pakket Thuis
Je woont in je eigen huis, maar je kunt niet alles meer alleen. Daar kan InteraktContour je bij helpen. Samen met jou en de mensen om je heen kijken we hoe je je doelen kunt bereiken. Je kunt dag en nacht rekenen op de medewerkers van InteraktContour. We komen op vaste tijden bij je thuis. Buiten die vaste bezoeken kun je ons ook altijd bellen als er iets aan de hand is of als je een vraag hebt. We komen dan naar je toe of overleggen via de telefoon of iPad met je. Een veilig idee.

Zelfstandig wonen in de buurt van een woonlocatie
Vind je het prettig om zorg en ondersteuning altijd dichtbij te hebben? Dan zijn er appartementen van InteraktContour die vlakbij een woonlocatie liggen. In zo’n appartement woon je zelfstandig, maar kun je ook gebruik maken van de mogelijkheden die de locatie biedt. Met elkaar onderzoeken we hoe jij zo zelfstandig en prettig mogelijk wilt wonen.

Wonen op een woonlocatie
Heb je meer ondersteuning nodig? Dan kun je op één van de woonlocaties van InteraktContour terecht. Deze woonlocaties liggen meestal midden in een wijk of buurt, vlakbij allerlei voorzieningen waar je makkelijk naar toe kunt. Bekijk hier al onze woonlocaties.

In de gezamenlijke ruimtes ontmoet je andere mensen bij een kop thee of koffie of je eet er samen. Overdag zijn er mogelijkheden voor dagbesteding of werk en kun je deelnemen aan de gezamenlijke activiteiten.

Op de woonlocaties is 24 uur per dag goede, professionele zorg aanwezig. De zorg is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat je zo zelfstandig mogelijk woont. Daar werken we met elkaar aan. 

Bekijk het overzicht van alle beschikbare woningen

Logeren
Op verschillende locaties kun je ook voor kortere of langere tijd komen logeren, bijvoorbeeld om te herstellen na een ziekenhuisopname of om het thuisfront even te ontlasten. We kijken welke locatie bij je past en aan welke begeleiding of activiteiten je behoefte hebt. 

24 uur per dag
Je kunt ook 24 uur per dag een beroep te doen op professionele zorg en ondersteuning van InteraktContour. Dit is soms mogelijk vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Het kan ook zijn dat je wilt wonen in een locatie van InteraktContour. Waar vind je onze woonlocaties?

Stel hier je vraag Bel ons: 0341 255 777
(elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur)
Terug naar boven

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van