Afasie

Bij  afasie is er sprake van een taalstoornis die is ontstaan door hersenletsel. Als je afasie hebt, kun je niet of moeilijk  spreken, je kunt bijvoorbeeld niet meer op de juiste woorden komen. Maar ook kun je problemen hebben met schrijven, lezen of begrijpen wat er gezegd wordt. Na de revalidatiefase is er nog veel mogelijk om je communicatie te verbeteren.


Kennismakingsgesprek met afasietherapeut

Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met een van onze afasietherapeuten.Het Afasiecentrum

InteraktContour heeft één centraal Afasiecentrum. Van daaruit werken gespecialiseerde afasietherapeuten én begeleiders op diverse locaties in oost- en midden Nederland. Zowel cliënten met een beschikking voor Begeleiding vanuit de WMO als cliënten met een indicatie voor Behandeling vanuit de Wet Langdurige Zorg kunnen bij het Afasiecentrum terecht.


Bij behandeling is het doel om te leren omgaan met de gevolgen van afasie en het verbeteren van de communicatie, door op andere manieren duidelijk te maken wat je bedoelt. Begeleiding bij InteraktContour is erop gericht om vaardigheden die je hebt geleerd te blijven gebruiken en je leert van anderen die ook afasie hebben.


Bij InteraktContour werken professionals die alles weten van afasie. Wil je graag verbetering brengen in het communiceren met anderen of je vaardigheden blijven stimuleren? Mail ons voor de mogelijkheden of bel 0341 255 777. 

Stel hier je vraag Bel ons: 0341 255 777
(elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur)
Terug naar boven

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van