Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Bunschoten - Sytwende

Woonlocatie Sytwende

Talmastraat 89
3752 BE Bunschoten-Spakenburg
T. 033 258 51 94
E. sytwende@interaktcontour.nl
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie Sytwende in Bunschoten leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. Ook huishoudelijke hulp en thuiszorg zijn mogelijk. Huishoudelijke hulp organiseren wij zelf, voor thuiszorg werken we samen met het naastgelegen zorg- en wooncentrum De Haven.
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

Woonlocatie Bunschoten is bestemd voor mensen met hersenletsel.
 

De omgeving

Woonlocatie Sytwende ligt in een appartementencomplex, nabij het centrum van Bunschoten-Spakenburg. 
 

10 appartementen en een gemeenschappelijke ruimte

Woonlocatie Sytwende bestaat uit 10 appartementen én een gemeenschappelijke ruimte. Alle appartementen (70 m²) liggen op de begane grond. Elk appartement bestaat uit: een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een ruime douche en toiletruimte. Bij appartement is een eigen terras. In de gemeenschappelijke ruimte kun je een aantal keren per week gezamenlijk koffiedrinken. Je huurt het appartement rechtstreeks van de woningstichting.

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement bij woonlocatie Sytwende, op een andere locatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.
 

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt.  

Petra van de Pol

Teamleider

T: 06 53 62 41 46

E: p.v.d.pol@interaktcontour.nl