Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Epe - Rütli

Woonlocatie Rütli

Willem Tellstraat 15
8162 ET Epe
T. 0578 62 85 84
E. rutli@interaktcontour.nl
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie Rütli in Epe leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

In woonlocatie Rütli wonen mensen met een niet-aangeboren beperking, onder wie mensen met niet-aangeboren hersenletsel.
 
Woonlocatie Rütli bestaat sinds 1962, maar in 2012 is er een nieuw gebouw neergezet. Het heeft 14 appartementen van circa 65 m². Elk appartement bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer, een douche-/toiletruimte en een aparte ruimte voor onder meer wasmachine en droger.
 

Dagbesteding

Op maandag, woensdag en vrijdag is er dagbesteding, voor zowel bewoners van Rütli als voor mensen van buitenaf. We bieden zowel individuele dagbesteding en groepsactiviteiten als fysiofit en arbeidsmatig werk. Als je dit wilt en kunt, zoeken we samen naar vrijwilligerswerk buiten de locatie.
 

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement in woonlocatie Rütli, op een andere locatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.
 

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt.
 

Ook in Epe

Woonlocatie De Weemekamp
Dagbesteding Epe
Individuele begeleiding Epe
 

Kom gerust langs in ons restaurant

Zin in een kop koffie? Kom gerust langs in ons restaurant. Op afspraak kun je, tegen een vergoeding, een lunch of warme maaltijd nuttigen.
 

Vergaderruimte huren?

Mensen kunnen bij ons ook terecht voor het huren van een vergaderruimte, inclusief koffie en thee. Er is plek voor ongeveer 10 mensen.
 


Op maandag, woensdag en vrijdag wordt er dagbesteding aangeboden voor cliënten zowel binnen als buiten de locatie. Er wordt individuele dagbesteding, groepsactiviteiten als fysiofit en arbeidsmatige werkzaamheden aangeboden. Ook behoort tot de mogelijkheden dat samen met de cliënt wordt gezocht naar vrijwilligerswerk buiten de locatie.

Mensen van buiten de locatie zijn van harte welkom om in ons restaurant koffie/thee te komen drinken. Daarnaast kan men op afspraak tegen een vergoeding een lunch of warme maaltijd nuttigen.

Op zoek naar vergaderruimte? Een vergaderruimte, inclusief koffie/thee, voor ca. 10 personen kan worden afgehuurd.

Peter Grispen

Zorgbemiddelaar

T: 0341255776

E: p.grispen@interaktcontour.nl


Jan van der Weide

Teamleider

T: 06 51 01 99 91

E: j.v.d.weide@interaktcontour.nl