Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Nijkerk

Woonlocatie Nijkerk

Vetkamp 127
3862 JT Nijkerk
T. 033 245 69 55
E. wlnijkerk@interaktcontour.nl
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie Nijkerk leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. Ook huishoudelijke hulp en thuiszorg zijn mogelijk. Huishoudelijke hulp organiseren wij zelf, voor thuiszorg werken we samen met Beweging 3.0.
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

Woonlocatie Nijkerk is bestemd voor mensen met hersenletsel.
 

Heerlijk rustige omgeving

Woonlocatie Nijkerk is een vrij nieuwe, kleinschalige woonlocatie. Het ligt in een heerlijk rustige omgeving aan de rand van Nijkerk. Vlakbij de natuur en op circa een kilometer afstand van het centrum van Nijkerk.
 

Acht appartementen

Woonlocatie Nijkerk is gevestigd in het appartementencomplex Zilverstaete. Dat staat naast woonzorgcentrum De Pol. Hier wonen verspreid in het complex 14 cliënten van InteraktContour. De appartementen zijn ruim en modern ingericht, met een woonkamer met keukenblok, badkamer, twee slaapkamers, een berging en een tuin of balkon.
 
De appartementen zijn rolstoelvriendelijk en voorzien van de nieuwste technische voorzieningen, zoals zonwering met afstandsbediening en één schakelaar voor alle ver­lichting. In het pand is een lift. Alle hulpmiddelen die je nodig hebt, zijn beschikbaar. Je kunt bij ons heel zelfstandig wonen, maar als je dat leuk vindt kun je ook samen met andere bewoners koffiedrinken of gezamenlijk eten. Een aantal keren per week hebben we zo'n gezamenlijk koffiemoment.

Je kunt een appartement huren via de woningstichting of - indien beschikbaar - via InteraktContour. 
 

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement bij woonlocatie Nijkerk, op een andere locatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.
 

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt.
 

Ook in Nijkerk

Dagbesteding Nijkerk
Individuele begeleiding Nijkerk

 

Petra van de Pol

Teamleider

T: 06 53 62 41 46

E: p.v.d.pol@interaktcontour.nl


Dascha van Baalen

Zorgbemiddelaar

T: 06 40 90 14 08

E: d.v.baalen@interaktcontour.nl