Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Nunspeet - Kalkuur

Woonlocatie Kalkuur

Veldweg 1-3
8071 BD Nunspeet
T. 0341 25 36 30
E. kalkuur@interaktcontour.nl
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie Kalkuur in Nunspeet leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 
 

Voor mensen met hersenletsel

Woonlocatie Kalkuur is bestemd voor mensen met hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische ziekte. 
 

De ligging

Woonlocatie Kalkuur ligt aan de rand van het centrum van Nunspeet. Dichtbij winkels en voorzieningen én nabij de Veluwse bossen. De woonlocatie bestaat sinds 1975 en is dan ook behoorlijk ingeburgerd in het dorp. In 2006 is de nieuwe locatie aan de Veldweg in gebruik genomen.
 

18 ruime appartementen

De locatie bestaat uit drie woonlagen met elk 6 ruime appartementen. Indeling van elk appartement: woon-/slaapkamer met keukenblok, badkamer, washok (met wasmachine en droger) en open bergruimte (voor bijvoorbeeld bureau, kledingkast of rolstoel). Alle hulpmiddelen die je nodig hebt, zijn beschikbaar.

Je kunt ook terecht in de gezamenlijke huiskamers. Voor het ontbijt, de lunch, een warme maaltijd, een kop koffie en voor gezellig samenzijn met andere bewoners en medewerkers. Er is ook een gezamenlijk terras.
 

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement bij Kalkuur, op een andere woonlocatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.
 

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt.
 

Logeren voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Woonlocatie Kalkuur biedt ook logeermogelijkheden. Om tijdelijk je naaste te ontlasten, of bijvoorbeeld bij een vakantie of ziekenhuisopname. Wil je meer weten over onze logeermogelijkheden? Klik dan hier, of neem contact op met zorgbemiddeling via zorgbemiddeling@interaktcontour.nl of via 0341 255 776.
 

Ook in Nunspeet

Woonlocatie de Brem
Woonlocatie Espalier
Dagbesteding Nunspeet
Individuele begeleiding Nunspeet
Bestuursbureau InteraktContour
  

Hanneke Maljaars

Teamleider

T: 06 83 98 99 93

E: h.maljaars@interaktcontour.nl


Dascha van Baalen

Zorgbemiddelaar

T: 06 40 90 14 08

E: d.v.baalen@interaktcontour.nl