Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Veenendaal - Ghandi

Woonlocatie Ghandi

Ghandistraat 93
3902 KM Veenendaal
T. 0318 55 31 26
E. ghandi@interaktcontour.nl
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie Ghandi in Veenendaal leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

In woonlocatie Ghandi wonen met name mensen met hersenletsel.
 

Twee locaties

Woonlocatie Ghandi bestaat uit twee locaties: Ghandi en Entradatoren.
 
In woonlocatie Ghandi wonen cliënten zo zelfstandig mogelijk, met de mogelijkheid van 24 uurs-zorg.

Woonlocatie Entradatoren ligt in één van de nieuwste wijken van Veenendaal, in de Entradatoren. In het appartementencomplex zijn drie- en vierkamerappartementen. Elk appartement heeft een woonkamer met open keuken, een badkamer en een slaapkamer. De vierkamerappartementen hebben een extra slaap-/hobbyruimte. Alle appartementen van Entradatoren zijn gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Vanaf het balkon of terras heb je een prachtig uitzicht over het dorp en de omgeving.
 

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement in woonlocatie Ghandi of Entradatoren, op een andere locatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.

 

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt.
 

Ook in Veenendaal

Woonlocatie Palmen de Grift 

Peter Grispen

Zorgbemiddelaar

T: 0341255776

E: p.grispen@interaktcontour.nl


Annemieke Deighton

Teamleider

T: 06 51 30 77 28

E: a.deighton@interaktcontour.nl

“Dromen voor de toekomst? Lekker zo doorgaan!”

 “Ik woon nu drie jaar op Woonlocatie Ghandi. Je kunt hier vrij zelfstandig wonen en ik wilde die uitdaging wel aangaan. Helemaal zelfstandig wonen is te hoog gegrepen voor mij. Ik heb bij mijn geboorte zuurstofgebrek gehad, ik heb spasme en kan niet lopen. Daarom heb ik hulp nodig bij bijvoorbeeld het aan- en uitkleden, douchen en naar bed gaan.
 

Mijn eigen gang

Overdag ga ik veel mijn eigen gang. Sinds zes jaar doe ik vrijwilligerswerk met dementerende ouderen in een verzorgingstehuis. Ik sport een keer in de week en op zondag ga ik naar de kerk. Via de kerk heb ik vrienden gemaakt, waar ik leuke dingen mee onderneem. Ik heb een eigen website gemaakt en schrijf columns over mijn leven. Met een van de bewoners op de tweede etage drink ik regelmatig koffie. We hebben hetzelfde gevoel voor humor en inmiddels is er een mooie vriendschap ontstaan. De begeleiding hier is prettig. Als je ze nodig hebt dan staan ze voor je klaar, ook ’s nachts,  maar ze staan niet elke dag op de stoep, daar zou ik gek van worden! Dromen voor de toekomst? Dat ik lekker zo door kan gaan.”


Cindy Visscher (39), bewoonster Woonlocatie Ghandi