Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen
2 woningen vrij

Begeleid zelfstandig wonen Epe - de Weemekamp

Woonlocatie de Weemekamp

Willem Tellstraat 13
8162 ET Epe
T. 0578 62 99 10 b.g.g. 0578 62 85 84
E. weemekamp@interaktcontour.nl
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie de Weemekamp in Epe leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

In woonlocatie de Weemekamp wonen vrijwel uitsluitend mensen met hersenletsel.
 

20 appartementen

Woonlocatie de Weemekamp ligt in het centrum van Epe, in de voormalige huishoudschool van de gemeente. In het gebouw vind je daarom veel lichte, hoge ruimtes. Er zijn in 20 woon-/slaapkamers: 12 op de begane grond en 8 op de eerste verdieping. Elk appartement heeft een kitchenette en een eigen badkamer.
 
Op de begane grond is een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. Hier kun je eten, koffie drinken en meedoen aan de gezamenlijke activiteiten. Je kunt ook gebruikmaken van het (dak)terras. In het souterrain vind je de wasruimte en een centrale berging voor fietsen en rolstoelen.
 

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement in woonlocatie de Weemekamp, op een andere woonlocatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.
 

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt.
 

Ook in Epe

Woonlocatie Rütli
Dagbesteding Epe
Individuele begeleiding Epe 

Annemieke Deighton

Teamleider

T: 06 51 30 77 28

E: a.deighton@interaktcontour.nl


Sofia Gemser

Zorgbemiddelaar

T: 06 82 94 57 58

E: s.gemser@interaktcontour.nl