Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Steenwijk - de Veldkei

Woonlocatie de Veldkei

Akkerplein 21
8331 XM Steenwijk
T. 0521 53 56 00
E. veldkei@interaktcontour.nl
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie de Veldkei in Steenwijk leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

In woonlocatie de Veldkei wonen vrijwel uitsluitend mensen met hersenletsel.
 

De ligging

De Veldkei is gevestigd in een appartementencomplex voor senioren. In een rustige omgeving en toch dichtbij het centrum van Steenwijk. De appartementen zijn heel geschikt voor mensen die wat meer privacy willen. De negen huidige bewoners wilden dit graag en zijn zeer content met hun woning.

De appartementen

Op de begane grond zijn 5 éénkamer-appartementen met eigen badkamer. Op de bovenverdieping zijn 4 grotere appartementen met woonkamer en open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Iedere bewoner heeft een eigen berging op de begane grond. Wil je andere bewoners ontmoeten? Dat kan in de ruime eetkamer/ontmoetingsruimte op de begane grond. Het hele gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement in woonlocatie de Veldkei, op een andere locatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.

 

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt.
 

Ook in Steenwijk

Dagbesteding Steenwijk
Individuele begeleiding Steenwijk
Behandeling Steenwijk 

Fennie Marissen

Teamleider

T: 06 51 01 79 33

E: f.marissen@interaktcontour.nl


Dascha van Baalen

Zorgbemiddelaar

T: 06 40 90 14 08

E: d.v.baalen@interaktcontour.nl