Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen
1 woning vrij

Begeleid zelfstandig wonen Veenendaal - de Palmen Grift

Woonlocatie de Palmen Grift

De Palmen Grift 145
3901 ND Veenendaal
T. 0318 58 03 50
E. palmengrift@interaktcontour.nl
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie de Palmen Grift in Veenendaal leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen.
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

In woonlocatie de Palmen Grift wonen mensen met hersenletsel, met een lichamelijke beperking of chronische (spier)ziekte.
 

De appartementen

Woonlocatie de Palmen Grift ligt op de begane grond en de eerste verdieping van flatgebouw Berberis in de wijk De Engelenburg in Veenendaal. De bewoners hebben hier allemaal een eigen appartement met woon-/slaapkamer óf een aparte woonkamer met 1 of 2 slaapkamers, kitchenette/keuken, eigen toilet en douche.
 

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement bij de Palmen Grift, op een andere locatie of thuis, met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.
 

Wat leer je?

Je krijgt bij ons woontraining. Daarin leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen, met de zorg of begeleiding die jij nodig hebt. De meeste bewoners functioneren redelijk zelfstandig. Als dat handig is, gebruiken we digitale hulpmiddelen. Zoals een beeldtelefoon, beeldhorloge of valdetector.
 

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt.
 

Ook in Veenendaal

Woonlocatie Ghandi
  

Heidi Klaassen - ten Veen

Teamleider

T: 06 51 25 35 24

E: h.klaassen@interaktcontour.nl