Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Hardenberg

Woonlocatie de Bramer

Burg. Bramerstraat 22
7772 CE Hardenberg
T. 0523 27 13 92
E. wlbramer@interaktcontour.nl
1 appartement beschikbare plaats is op basis van Volledig Pakket Thuis
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie de Bramer in Hardenberg leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

Woonlocatie de Bramer is bestemd voor volwassen mensen met hersenletsel.
 

De ligging

De Bramer ligt in het centrum van Hardenberg. Allerlei voorzieningen liggen op loopafstand. Zoals huisarts, fysiotherapeut, theater, winkels, openbaar vervoer en dagbesteding.
 

Je eigen appartement of aanleunwoning

De Bramer maakt deel uit van de woon-servicezone van Hardenberg en heeft twee locaties: de Meander en de Overlaat. In de Meander woon je zo zelfstandig mogelijk. Zo nodig krijg je hier 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en begeleiding. Je hebt je eigen appartement en kunt gebruikmaken van een prachtige binnentuin. In de gezamenlijke ruimtes kun je andere mensen ontmoeten. Je kunt samen een kop koffie of thee drinken en samen eten.
 
De Overlaat bestaat uit 5 aanleunwoningen, op 100 meter van de Meander. Woon je in de Overlaat? Dan moet je zelfstandig naar de Meander kunnen komen. Je kunt bij ons zo zelfstandig mogelijk wonen.
 

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement bij de Bramer, op een andere locatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.
 

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt. 
 

Ook in Hardenberg

Dagbesteding Hardenberg
Individuele begeleiding Hardenberg 

Bert Brokelman

Teamleider

T: 06 41 66 91 07

E: b.brokelman@interaktcontour.nl


Sofia Gemser

Zorgbemiddelaar

T: 06 82 94 57 58

E: s.gemser@interaktcontour.nlContact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van