Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Hattem - Daendels Borgh

Woonlocatie Daendels Borgh

Bongerd 39
8051 VL Hattem
T. 038 338 80 88
E. daendelsborgh@interaktcontour.nl
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie Daendels Borgh in Hattem leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

Woonlocatie Daendels Borgh is bestemd voor volwassen mensen met hersenletsel.
 

Je eigen appartement

Het appartementencomplex Daendels Borgh ligt in het centrum van Hattem, in de serviceflat van zorgcentrum De Bongerd. De woonlocatie ligt op de begane grond en bestaat uit 12 appartementen.

Elk appartement heeft een ruime en lichte woonkamer met keukenblok, een slaapkamer, een tweede slaap-/hobbyruimte, een berging en een eigen terras. Eén appartement is ingericht als kantoorruimte voor medewerkers en ontmoetingsruimte voor medewerkers en cliënten. Hier kun je gezellig bijpraten, maar ook koffie- en theedrinken of eten. Je kunt ook gebruikmaken van de voorzieningen van het zorgcentrum: kapper, restaurant en winkel.

Bij woonlocatie Daendels Borgh kun je 24 uur per dag een beroep doen op zorg. Tussen 08.00 en 23.00 uur kun je hiervoor terecht bij de medewerkers van de woonlocatie.
 

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement bij Daendels Borgh, op een andere locatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.
 

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt. 
 

Ook in Hattem

Woonlocatie Nieuw Bloemensteijn
Individuele begeleiding
 


 

Els Snijder

Teamleider

T: 06 22 91 35 65

E: e.snijder@interaktcontour.nl