Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Almelo - de Klokkenbelt

Woonlocatie de Klokkenbelt

Klokkenbelt 1a
7602 AG Almelo
T. 0546 750 485
E. klokkenbelt@interaktcontour.nl

Over de Klokkenbelt

Woonlocatie de Klokkenbelt is gevestigd in het historische pand de Klokkenbelt. Het werd in de jaren ‘50 gebouwd als bejaardentehuis. Na een grootschalige verbouwing samen met woningstichting STJA, zijn er 66 moderne appartementen gerealiseerd. Het pand dat eerder dienst deed als bejaardentehuis, heeft hierdoor een nieuwe bestemming gekregen. Het is nu een woonlocatie voor mensen met hersenletsel.

Wonen, dagbesteding en behandeling op één locatie

In het entreegebied van de locatie is een grote ontmoetingsruimte waar dagbesteding gevolgd kan worden. Ook is hier een Hersenz-behandellocatie gevestigd. Daarnaast is in het pand een gezondheidscentrum aanwezig.

Ruime appartementen

De ruime appartementen hebben een woonkamer met keuken, een slaapkamer en badkamer en een terras of balkon. Deze bevinden zich in twee van de drie woonvleugels, verspreid over vier etages. Iedere etage heeft zijn eigen woonsfeer met gezellige zitjes en een woonkeuken. Daar wordt dagelijks met bewoners gekookt en kun je samen genieten van een vers bereide maaltijd. Natuurlijk kun je ook zelf koken. De locatie is omgeven door een prachtig aangelegde tuin met terrasjes waar je heerlijk kunt zitten. Zie ook de foto's door op het tabblad 'foto's' te klikken. 
 

Belangstelling?

Spreekt onze nieuwe woonlocatie de Klokkenbelt je aan? Wil je straks ook wonen in een van de prachtig appartementen? Neem dan contact op met Sofia Gemser om de mogelijkheden te bespreken. Tel. 06 82 94 57 58 of email s.gemser@interaktcontour,nl
 

Ook in Almelo

Kijk voor meer informatie over onze andere locatie op Catharinahof. Naast wonen bieden we in Almelo ook de mogelijkheid om dagbesteding te volgen en bieden we behandeling en individuele begeleiding.

Leoni Eusterbrock

Teamleider

T: 06 22 98 89 17

E: l.eusterbrock@interaktcontour.nl


Ellen Woesthuis

Teamleider

T: 06 21 99 15 48

E: e.woesthuis@interaktcontour.nl


Sofia Gemser

Zorgbemiddelaar

T: 06 82 94 57 58

E: s.gemser@interaktcontour.nl