Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Nunspeet - Espalier

Woonlocatie Espalier

Ds. de Bouterlaan 14
8071 GX Nunspeet
T. 0341 26 13 21
E. espalier@interaktcontour.nl
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie Espalier in Nunspeet leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

Woonlocatie Espalier is bestemd voor mensen met hersenletsel of een lichamelijke beperking. Mensen die graag willen wonen in een zorglocatie met een protestants-christelijk karakter. Er is hier volop de ruimte voor jouw geloofsovertuiging. Ook de begeleiding geven we vorm vanuit deze overtuiging.
 

Zeven appartementen

Woonlocatie Espalier ligt aan de Ds. de Bouterlaan, in het centrum van Nunspeet. De woonlocatie biedt ruimte aan 7 mensen. Elk appartement heeft een zit- en slaapkamer, kitchenette, badkamer en bergruimte. Via het alarmsysteem kun je 24 uur een beroep doen op zorg. ’s Ochtends en ’s avonds zijn er medewerkers op de locatie, daarbuiten is er zorg op afroep via woonlocatie Kalkuur in Nunspeet. De locatie heeft een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte en een eigen keuken.
 

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement bij Espalier, op een andere woonlocatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.
 

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt.
 

Ook in Nunspeet

Woonlocatie De Brem
Woonlocatie Kalkuur
Dagbesteding Nunspeet
Individuele begeleiding Nunspeet
Bestuursbureau InteraktContour

Hanneke Maljaars

Teamleider

T: 06 83 98 99 93

E: h.maljaars@interaktcontour.nl


Dascha van Baalen

Zorgbemiddelaar

T: 06 40 90 14 08

E: d.v.baalen@interaktcontour.nl