Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Amersfoort

Woonlocatie Dodoensserre

Dodoensserre 1
3823 DJ Amersfoort
T. 033 455 42 42
E. dodoensserre@interaktcontour.nl
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie Dodoensserre in Amersfoort leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

Woonlocatie Dodoensserre is bestemd voor mensen met hersenletsel, en daarnaast voor mensen met een lichamelijke beperking of een chronische (spier)ziekte.
 

Je eigen appartement

Woonlocatie Dodoensserre ligt in de moderne wijk Kattenbroek te Amersfoort. Je woont hier vlakbij een winkelcentrum en een gezondheidscentrum (huisartsen en apotheek). De locatie bestaat uit 26 aangepaste appartementen. Elk appartement heeft een woonkamer, slaapkamer, kitchenette en toilet- en doucheruimte. De overkapte binnentuin is het hele jaar open.
 

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement bij Dodoensserre, op een andere locatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.
 

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt. 
 

Ook in Amersfoort

Individuele begeleiding Amersfoort


 

Ilke Velthof

Teamleider

T: 06 40 03 00 06

E: i.velthof@interaktcontour.nl