Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen
1 woning vrij

Begeleid zelfstandig wonen Elburg - de Melde

Woonlocatie de Melde

Melde 11
8081 DW Elburg
T. 0525 68 34 84
E. wv.d.melde@interaktcontour.nl
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie de Melde in Elburg leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt.
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

In woonlocatie de Melde wonen mensen met hersenletsel, met een lichamelijke beperking of chronische ziekte.
 

Vlakbij winkels en andere voorzieningen

Woonlocatie de Melde ligt in een nieuwbouwwijk van Elburg, dichtbij een winkelcentrum en andere voorzieningen. Ook het gezellige historische centrum van het vissersstadje is dichtbij.
 

Zes appartementen

Op de begane grond zijn zes ruime appartementen van InteraktContour. Allemaal met een eigen tuin en berging. Er is ook een gezellige ontmoetingsruimte. Hier kun je, als je wilt, samen met andere cliënten en met medewerkers, koffiedrinken en eten.
 

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement bij de Melde, op een andere locatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). ’s Ochtends, ’s avonds en in het weekend krijg je de hulp van medewerkers van InteraktContour, op andere momenten via de thuiszorgorganisatie. Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.

 
Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt.
 

Dascha van Baalen

Zorgbemiddelaar

T: 06 40 90 14 08

E: d.v.baalen@interaktcontour.nl