Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Individuele begeleiding Almere

Individuele begeleiding Almere voor NAH

Europalaan 828
1363 BM Almere
T. 036 536 90 35
E. almere@interaktcontour.nl
De gevolgen van hersenletsel hebben vaak grote invloed op het slachtoffer de zijn of haar naasten. Het alledaagse leven verandert, hoewel niet iedereen dat aan jou merkt of ziet. Na een periode van revalidatie, ben je weer thuis. Zonder hulp merk je dat niet alles vanzelfsprekend is. In activiteiten als plannen, huishouden of misschien het aan- en uitkleden heb je ondersteuning nodig.

De gevolgen zijn bij iedereen anders met een verschillende intensiteit. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Individuele begeleiding in Almere kun je daarom ontvangen via InteraktContour. Speciaal voor mensen met NAH.
 

Thuis wonen met zorg of bij InteraktContour

Thuis verandert er meer dan je van te voren dacht. Kan je thuis blijven wonen, maar heb je hulp en begeleiding nodig? InteraktContour biedt dan een oplossing. Zelfstandig thuis wonen in je vertrouwde omgeving, maar met de juiste begeleiding en zorg van professionals. Zo kan je weer verder in het leven na hersenletsel.

Ondervind je dermate nadelige problemen dat thuis wonen geen optie is? Dan helpt InteraktContour je aan een woning. Een appartement van InteraktContour waar je zelfstandig in woont, maar 24-uurs zorg van een professional aan je zijde hebt.
 

Persoonlijke begeleiding Almere als gevolg van hersenletsel

Heb jij een functiebeperking als gevolg van hersenletsel, lichamelijke handicap of chronische ziekte? Heb je hulp nodig om zelfstandig thuis te blijven wonen? Dan kun je bij InteraktContour terecht voor persoonlijke begeleiding en zorg.
Professionals van InteraktContour komen bij je thuis en bieden de begeleiding en zorg die bij jou past en wenselijk is.

Plan op maat aan de hand van een gesprek

InteraktContour komt graag persoonlijk met jou en je omgeving in contact. We horen graag wat je kunt en wat je lastig vindt. Vervolgens maken we een persoonlijk begeleidingsplan op maat. Samen met jou en je omgeving.

Wat houdt individuele begeleiding in?

De gevolgen van niet aangeboren hersenletsel zijn voor iedereen anders. Daarom is individuele begeleiding voor iedereen anders. Aan de hand van het plan op maat stellen we op hoe de individuele begeleiding vorm gaat nemen. Wat heb nodig om dagelijks goed te kunnen functioneren?
 

Individuele begeleiding in Almere niet voldoende?

Sluit enkel begeleiding niet op jouw wensen aan? InteraktContour heeft hier een specifieke locaties wonen met zorg, dagbesteding en behandeling. Afhankelijk van jouw plan op maat kunnen onze overige locaties in Almere ook ondersteuning bieden.