Waar vind je ons?

InteraktContour biedt behandeling, begeleiding en 24-uurs zorg in onder andere Almelo. Ons totale werkgebied ligt in Flevoland, Overijssel, Utrecht en een deel van Gelderland.

Heb je te maken met de gevolgen van hersenletsel en wil je weer grip op het leven krijgen? Afhankelijk van jouw behoefte, wat kan je wel en waar heb je moeite mee, komen wij met een plan op maat. Na kennismaken en overleg komen we samen tot een keuze op het gebied van begeleid wonen, dagbesteding, behandeling en/of individuele begeleiding.

Begeleid wonen - Wonen met zorg Almelo

InteraktContour heeft twee locaties in Almelo waarbij mensen die de gevolgen van hersenletsel ervaren terecht kunnen. Zelfstandig wonen is niet meer vanzelfsprekend. Bij onze woonlocaties met begeleiding woon je zelfstandig, maar met 24-uurs zorg. Dan ontvang je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt in het dagelijks leven.


Behandeling Almelo

Wanneer je hersenletsel hebt, kom je na een intensieve tijd weer thuis. Eenmaal thuis kan je dagelijks tegen problemen aanlopen. Om thuis grip op het leven te houden bieden wij behandeling aan.


Dagbesteding in Almelo

Wanneer je hersenletsel hebt, is het mogelijk dat je jouw vaardigheden opnieuw moet leren of blijven onderhouden. InteraktContour biedt dagbesteding in Almelo aan om jouw persoonlijke doelen te behalen.


Individuele begeleiding in Almelo

Heb je zorg of ondersteuning nodig, maar kan je wel zelfstandig thuis wonen? Ook dan zijn de begeleiders van InteraktContour er voor je. Wij bieden je zorg en begeleiding bij je thuis.

Neem contact op met de dichtstbijzijnde locatie en bespreek de mogelijkheden.

Contact opnemen


Locaties in Almelo

Begeleid zelfstandig wonen Almelo - Catharinahof

Aletta Jacobsstraat 18
7607 SG Almelo

Tel: 0546 82 01 92

Lees meer

Begeleid zelfstandig wonen Almelo - de Burcht

Burcht 80
7608 JG Almelo

Tel: 0546 87 17 60

Lees meer

Behandeling Almelo

Cath. v. Renneslaan 126
7604 KV Almelo

Tel: 0341 255 777

Lees meer

Dagbesteding Almelo, locatie Knooppunt

Cath. v. Renneslaan 126
7604 KV Almelo

Tel: 0546 85 09 83

Lees meer

Individuele begeleiding Almelo

Cath. v. Renneslaan 126
7604 KV Almelo

Tel: 0546 85 09 83

Lees meer