Logeren voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Zorgen voor je naaste met niet-aangeboren hersenletsel doe je met liefde. Soms kost dat veel energie en heb je even tijd voor jezelf nodig. Dan is het fijn dat je de zorg en ondersteuning voor je naaste een korte periode uit handen kunt geven. En er dan op kunt vertrouwen dat die met dezelfde toewijding en aandacht wordt gegeven.
 
InteraktContour biedt op verschillende woonlocaties de mogelijkheid van logeren. Mensen met niet-aangeboren hersenletsel die afhankelijk zijn van specialistische zorg en ondersteuning kunnen hier een weekend of een aantal weken verblijven. Bijvoorbeeld bij vakantie, een ziekenhuisopname of als tijdelijke ontlasting van de partner.
 
Logeren in Overijssel of Gelderland
InteraktContour heeft logeermogelijkheden op woonlocaties in Overijssel en Gelderland. Vaak midden in een wijk met allerlei voorzieningen in de buurt. Iedere woonlocatie heeft een gezellige woonkamer waar samen koffie wordt gedronken en samen wordt gegeten. Daarnaast is er de mogelijkheid om dagbesteding te volgen of mee te doen aan gezamenlijke activiteiten. Zowel overdag, als ’s avonds en ’s nachts is er zorg en ondersteuning aanwezig.
 
Logeren kan op de volgende locaties

Met zorg en ondersteuning
Wil je gebruikmaken van een van de logeermogelijkheden, dan maken we graag eerst kennis met elkaar. We bespreken dan welke zorg en ondersteuning nodig is en wat eventuele wensen en mogelijkheden zijn voor dagbesteding. Voor logeren is een Wlz-zorgindicatie (Wet langdurige zorg) nodig of toestemming vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) van jouw gemeente.
 
Meer weten?
Neem dan contact op met Miranda Geertsma van Zorgbemiddeling via zorgbemiddeling@interaktcontour.nl of via 0341 255 776. Zij vertelt je graag meer.

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van