Informatie voor verwijzers

Welkom bij InteraktContour. Wij bieden mensen met hersenletsel gespecialiseerde zorg en ondersteuning met inzet van de nieuwste technologie, zodat zij een zo waardevol mogelijk leven kunnen leiden.

Op deze pagina vind je informatie over ons aanbod en over hoe je cliënten naar InteraktContour verwijst. Daarnaast kun je lezen over ons scholings- en kennisdelingsaanbod over niet-aangeboren hersenletsel.

Ons aanbod

Wanneer mensen weer thuiskomen na revalidatie, ervaren zij pas goed de gevolgen van hun hersenletsel. 'Dan begint het pas'. Er kunnen problemen ontstaan of er is meer tijd nodig om het geleerde thuis toe te passen. Het behandelprogramma Hersenz richt zich op het leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel.

Lees meer >

Zelfstandig wonen zonder professionele ondersteuning kan soms niet meer als iemand hersenletsel heeft. InteraktContour biedt de juiste zorg en ondersteuning aan cliënten die thuis willen en kunnen wonen. Ook hebben we eigen woonlocaties met of zonder 24-uurs zorg.

Lees meer >

Als betaald werken niet meer gaat, biedt dagbesteding structuur en een nieuwe invulling van de dag. Aan de hand van activerende modules werken cliënten onder deskundige begeleiding aan hun persoonlijke doelen.

Lees meer >

Soms lukken dingen niet meer na hersenletsel. Ze kosten (te) veel moeite of er is hulp bij nodig. Individuele begeleiding ondersteunt mensen met hersenletsel en hun naasten in de thuissituatie en helpt hen om weer meer grip te krijgen op hun leven.

Lees meer >

Hersenletsel is voor iedereen anders en de gevolgen verschillen van persoon tot persoon. Als de gevolgen niet goed zichtbaar zijn en de cliënt weinig ziekte-inzicht heeft, kunnen problemen ontstaan omdat het hersenletsel te laat herkend wordt. Door kennis te delen, draagt InteraktContour bij aan meer bewustwording en tijdige (h)erkenning van mensen met hersenletsel.

Lees meer >

Updates van InteraktContour ontvangen?

Blijf op de hoogte en meld je hieronder aan.

Aanmelden

Downloads en handige links

Algemene brochure van InteraktContour

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.