Ik ben professional

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel in de chronische fase. Als zij bij ons komen, brengen we eerst de specifieke problemen en wensen in kaart. Zodat we zorg op maat kunnen leveren.

Lees meer over onze aanpak
 • Behandeling

  Voor mensen met complexe problematiek, met perspectief op verbetering.

  Lees meer
 • Maatschappelijke ondersteuning

  Professionele ondersteuning zodat iemand met hersenletsel zo lang mogelijk thuis kan wonen.

  Lees meer
 • Zorg en wonen

  24 uur per dag zorg nodig? Dit kan zowel in het eigen appartement als bij InteraktContour.

  Lees meer
Nieuws
 • InteraktContour Harderwijk start behandelprogramma voor niet-aangeboren hersenletsel

  27 December 2017

  Inwoners van Harderwijk en omgeving die last hebben van de gevolgen van hersenletsel kunnen vanaf nu terecht op de nieuwe locatie voor behandeling van InteraktContour aan de Wethouder Jansenlaan 1 in Harderwijk.

  Lees meer
 • Netwerkbijeenkomst InteraktContour Raalte: samen werken aan hersenletsel

  11 December 2017

  InteraktContour in Raalte organiseerde op donderdag 7 november een netwerkbijeenkomst voor professionals die in de praktijk te maken hebben met mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

  Lees meer
 • Woonlocatie in Lelystad voor mensen met hersenletsel feestelijk geopend

  28 November 2017

  Donderdag 23 november is de verbouwde woonlocatie van InteraktContour feestelijk geopend. In haar toespraak feliciteerde Wethouder Sparreboom InteraktContour met de opening van het Rode Klif: “Ik ben blij met deze woonlocatie voor mensen met hersenletsel als onderdeel van het zorgaanbod in Lelystad.”

  Lees meer
 • Netwerkbijeenkomst InteraktContour: samen werken aan hersenletsel

  2 November 2017

  In het kader van het 10-jarig bestaan van dagbesteding Tamarinde van InteraktContour in Deventer, werd op 31 oktober een netwerkbijeenkomst georganiseerd voor zorgprofessionals die in de praktijk te maken hebben met mensen met niet aangeboren hersenletsel. Doel van deze bijeenkomst was het delen van kennis over niet-aangeboren hersenletsel en het bevorderen van samenwerking in de zorg aan mensen die met de gevolgen hiervan kampen. Het was een succesvolle bijeenkomst waar ruim 25 zorgprofessionals uit Deventer aan deelnamen.

  Lees meer