Ik ben professional

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel in de chronische fase. Als zij bij ons komen, brengen we eerst de specifieke problemen en wensen in kaart. Zodat we zorg op maat kunnen leveren.

Lees meer over onze aanpak
 • Behandeling

  Voor mensen met complexe problematiek, met perspectief op verbetering.

  Lees meer
 • Maatschappelijke ondersteuning

  Professionele ondersteuning zodat iemand met hersenletsel zo lang mogelijk thuis kan wonen.

  Lees meer
 • Zorg en wonen

  24 uur per dag zorg nodig? Dit kan zowel in het eigen appartement als bij InteraktContour.

  Lees meer
Nieuws
 • Netwerkbijeenkomst InteraktContour: samen werken aan hersenletsel

  2 November 2017

  In het kader van het 10-jarig bestaan van dagbesteding Tamarinde van InteraktContour in Deventer, werd op 31 oktober een netwerkbijeenkomst georganiseerd voor zorgprofessionals die in de praktijk te maken hebben met mensen met niet aangeboren hersenletsel. Doel van deze bijeenkomst was het delen van kennis over niet-aangeboren hersenletsel en het bevorderen van samenwerking in de zorg aan mensen die met de gevolgen hiervan kampen. Het was een succesvolle bijeenkomst waar ruim 25 zorgprofessionals uit Deventer aan deelnamen.

  Lees meer
 • Mensen met hersenletsel boeken resultaat met zwemmen

  25 Oktober 2017

  “Door onze verlamming staan en lopen we minder stabiel. Omdat je in het water niet kunt vallen, is zwemmen voor ons een veilige manier van bewegen.”

  Lees meer
 • Dagbesteding en individuele begeleiding InteraktContour verhuizen naar de Binnenhof

  19 Oktober 2017

  Inwoners van Nunspeet die te maken hebben met de gevolgen van hersenletsel kunnen vanaf 23 oktober terecht op de nieuwe locatie van InteraktContour in Nunspeet. De locatie is gevestigd in de Binnenhof, Colijnstraat 82 -84.

  Lees meer
 • InteraktContour start reeks Masterclasses (Be)grijp het brein!

  18 Oktober 2017

  Op 12 oktober 2017 in Zwolle startte InteraktContour de eerste van in totaal vier Masterclasses waarmee InteraktContour een kennisimpuls geeft aan zorgprofessionals over hersenen.

  Lees meer