Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Ik ben professional

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel in de chronische fase. Als zij bij ons komen, brengen we eerst de specifieke problemen en wensen in kaart. Zodat we zorg op maat kunnen leveren.

Lees meer over onze aanpak Breinbasics
 • Behandeling

  Voor mensen met complexe problematiek, met perspectief op verbetering.

  Lees meer
 • Maatschappelijke ondersteuning

  Professionele ondersteuning zodat iemand met hersenletsel zo lang mogelijk thuis kan wonen.

  Lees meer
 • Zorg en wonen

  24 uur per dag zorg nodig? Dit kan zowel in het eigen appartement als bij InteraktContour.

  Lees meer
Nieuws
 • Nieuwe editie Goed Nieuws Krant

  4 December 2020

  De nieuwe uitgave van de Goed Nieuws Krant staat deze week in het teken van Sinterklaas. Met interessante feitjes en weetjes over de Goedheiligman, leuke knutseltips voor pakjesavond en een lekker recept voor chocolade-speculaas truffels.

  Lees meer
 • Dagbesteding de Bramer zoekt chauffeurs

  2 December 2020

  Dagbesteding de Bramer in Hardenberg zoekt vrijwilligers om cliënten naar de dagbesteding te rijden en weer terug naar huis. Cliënten van de dagbesteding zijn door hun hersenletsel vaak afhankelijk van georganiseerd vervoer en kunnen zonder de vrijwillige chauffeurs de dagbesteding niet bezoeken.

  Lees meer
 • ​Radiozender A1 draait muziek bewoners InteraktContour

  25 November 2020

  Dinsdag 24 november verzorgde radiozender A1 een bijzondere uitzending voor bewoners en medewerkers van InteraktContours woonlocatie in Nijkerk. Van 15.00 – 17.00 uur was er op de streekomroep alleen muziek te horen uit de playlist van bewoners, gepresenteerd door Frans Kas, alias Franky Stardust.

  Lees meer
 • Nieuw weekprogramma dagbesteding

  23 November 2020

  Het nieuwe weekprogramma dagbesteding staat online. Met deze week een virtueel bezoek aan Het Uffizi in Florence, Seth Gaaikema als cabaretier van de week en een documentaire over Nederland Waterland. En natuurlijk een nieuwe beweegles en creatieve activiteit. Doe mee en train ook je vaardigheden, conditie en geheugen.

  Lees meer