Arbeidsre-integratie

Arbeidsre-integratie van InteraktContour is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met niet-aangeboren hersenletsel. We begeleiden ook mensen met een stoornis in het autistisch spectrum met normale begaafdheid, een lichamelijke beperking, een chronische ziekte, een burn-out of als je re-integreert tijdens of na kanker of corona.

Terugkeer naar werk

Heb je arbeidsmogelijkheden maar geen baan of ben je uitgevallen in je eigen werk dan kunnen wij mogelijk iets voor je betekenen. Bij verzuim begeleiden wij je naar terugkeer in je eigen werk. Wanneer dat niet mogelijk is, dan onderzoeken we samen met jou of er ander werk is wat bij jou past.

Loopbaantraining en onderzoek

Wij bieden ook loopbaantraining en het is mogelijk om bij ons een arbeidsdeskundig onderzoek of een neuropsychologisch onderzoek uit te voeren.

Mariandel aan het werk

"Weer aan het werk met hersenletsel"

Lees het verhaal van Mariandel

Benieuwd naar wat we kunnen betekenen?

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou, je werknemer, je cli├źnt of iemand in jouw omgeving kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via: 085 - 401 47 63 of mail naar: arbeid@interaktcontour.nl. We helpen je graag!

Contact
Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.