Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Er is altijd iets mogelijk

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
 

Nieuws
 • Ontwerp nieuwe woonlocatie in Enschede in speciale brochure

  12 Juli 2021

  Zorgorganisatie InteraktContour bouwt in Enschede een nieuwe woonlocatie op de plek van het voormalige Geert de Leeuwhuis. Het ontwerp telt 85 moderne appartementen, twee dagbestedingsruimten en een grote tuin.

  Lees meer
 • InteraktContour en Dura Vermeer tekenen contract voor nieuwe woonzorglocatie in Zwolle

  21 Juni 2021

  Jan van Kampen, bestuurder van InteraktContour en Koert Terhürne, directievoorzitter Dura Vermeer Bouw Hengelo tekenden op 7 juni jl. de aanneemovereenkomst voor de vervangende nieuwbouw van woonzorglocatie de Koppels in Zwolle.

  Lees meer
 • Versoepeling coronamaatregelen

  17 Juni 2021

  We zijn blij dat landelijk de eerste stappen naar een samenleving zonder coronamaatregelen zijn gezet. Vanaf 15 juni zijn bij InteraktContour de volgende versoepelingen ingegaan :

  Lees meer
 • Goed Nieuws Krant 65 is uit!

  11 Juni 2021

  Editie 65 van de Goed Nieuws Krant is uit! Deze week veel bijzonder nieuws. Lees over de drone die regen maakt in de woestijn.

  Lees meer