Er is altijd iets mogelijk

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
 

Nieuws
 • Tweede Kamerlid Sophie Hermans bezoekt Hersenz en InteraktContour

  10 April 2018

  Op maandag 9 april bracht VVD Tweede Kamerlid Sophie Hermans een bezoek aan InteraktContour in Zwolle met als doel om haar kennis over niet-aangeboren hersenletsel te vergroten, de complexiteit daarvan en de impact op het leven van de betrokkenen en hun naasten.

  Lees meer
 • Mantelzorgbijeenkomst over veranderd gedrag

  9 April 2018

  Tijdens de mantelzorgcursus op 12 april in Huiskamer van Wezep wordt inzicht gegeven in mogelijke gedragsmatige veranderingen en worden handvatten aangereikt hoe hier mee om te gaan.

  Lees meer
 • Duofiets voor mensen met hersenletsel

  30 Maart 2018

  De dagbesteding van InteraktContour in Hattem heeft onlangs de nieuwe elektrische duofiets feestelijk in gebruik genomen. Hierbij waren de donateurs aanwezig die de aanschaf van de fiets mogelijk maakten.

  Lees meer
 • Hersenletsel? Kom kennismaken met bewegen in het zwembad!

  29 Maart 2018

  InteraktContour en de Edwin van der Sar Foundation organiseren in Lelystad een open zwemochtend voor mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel. Heb je hersenletsel na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersenoperatie? En wil je ontdekken of zwemmen en bewegen in water iets voor je is? Kom dan op maandag 9 april of donderdag 12 april van 10.30 tot 11.30 uur naar De Koploper, Badweg 1 in Lelystad. Deelname is gratis en er is begeleiding aanwezig.

  Lees meer
Agenda
 • 20 Apr 2018

  Breinplein 20 april 2018

  Waar? InteraktContour Dagbesteding Deventer, locatie Tamarinde Hercules Seghersstraat 1 Deventer

  Breinplein, een informele ontmoetingsplek voor contact, uitwisseling en informatie. Iedere derde vrijdag van de maand van 19.30 - 21.30 uur.
   

  Lees meer
 • 09 Mei 2018

  Trefpunt Almelo 9 mei 2017

  Waar? MC de Kolk - TMZ Grand Café, Bornerbroeksestraat 42 in Almelo

  NAH Trefpunt Almelo organiseert ontmoetingsavonden voor mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).

  Zij en hun partners, mantelzorgers, familie en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de maandelijkse ontmoetingsavond NAH in Almelo.
   

  Lees meer