Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Er is altijd iets mogelijk

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
 

Nieuws
 • Nieuwe editie Goed Nieuws Krant

  10 April 2020

  Editie 4 van de Goed Nieuws Krant is uit. Een krant gemaakt door Nathalie van Goor van InteraktContour, met alleen blij en goed nieuws.

  Lees meer
 • Nieuwe maatregelen coronavirus

  1 April 2020

  De overheid heeft 31 maart 2020 verdergaande maatregelen genomen i.v.m. het coronavirus. Hieronder staan onze nieuwste maatregelen.

  Lees meer
 • Collega InteraktContour ontwikkelt mede digidagbesteding.nl

  31 Maart 2020

  Mathilde Pelder van InteraktContour en Roy Milders van het Ideeënbureau ontwikkelden digidagbesteding. Een platform voor zorgprofessionals, cliënten en hun naasten met tips en activiteiten voor een leuke en zinvolle daginvulling.

  Lees meer
 • Nu komt het er op aan...

  26 Maart 2020

  Jan van Kampen steekt medewerkers een hart onder de riem in zijn blog "Nu komt het er op aan." Hij schrijft over passie voor de zorg, de huidige situatie met corona en hoe we hiermee omgaan. Volgens hem kan dit maar op één manier, en dat is samen!

  Lees meer
Agenda
 • 18 Apr 2020

  NAH Kaffee Epe 18 april 2020

  Waar? Buurthuis Vegtelarij Europalaan 48 Epe

  Het NAH Kaffee is een plek waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel elkaar kunnen ontmoeten in een rustige en prikkelarme omgeving. Een plek waar je jezelf kunt zijn en niet steeds hoeft uit te leggen wat niet-aangeboren hersenletsel is.

  We werken afwisselend met thema’s, waarbij ook gastsprekers uitgenodigd worden. ontmoeting en (h)erkenning staan centraal.
   

  Lees meer
 • 06 Mei 2020

  Trefpunt Hersenletsel Lelystad 6 mei 2020

  Waar? MFA Zuiderzeewijk, Waddenlaan 1 in Lelystad

  Iedere eerste woensdag van de maand kunnen mensen met NAH en mantelzorgers elkaar ontmoeten bij Trefpunt Hersenletsel  in Lelystad. Een plek voor informatie, om te ontmoeten en ervaringen te delen.
   

  Lees meer

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van