Er is altijd iets mogelijk

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
 

Nieuws
 • Mantelzorgbijeenkomst Zwolle

  8 November 2017

  In het kader van de Dag van de Mantelzorg organiseert InteraktContour Zwolle op woensdag 15 november van 19.00 tot 21.00 uur een bijeenkomst voor mantelzorgers van mensen met hersenletsel.

  Lees meer
 • Dag van de Mantelzorg - Laat je zien!

  8 November 2017

  Graag nodigen we u op vrijdag 10 november uit voor de Dag van de Mantelzorg in De Meerpaal, Dronten. We denken een mooi, interessant, inspirerend en bovenal een ontspannend programma voor u te hebben samengesteld.

  Lees meer
 • Mantelzorgbijeenkomst Kampen

  7 November 2017

  Op dinsdag 28 november organiseren Welzijn Kampen en InteraktContour een bijeenkomst speciaal voor mantelzorgers van mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

  Lees meer
 • Netwerkbijeenkomst InteraktContour: samen werken aan hersenletsel

  2 November 2017

  In het kader van het 10-jarig bestaan van dagbesteding Tamarinde van InteraktContour in Deventer, werd op 31 oktober een netwerkbijeenkomst georganiseerd voor zorgprofessionals die in de praktijk te maken hebben met mensen met niet aangeboren hersenletsel. Doel van deze bijeenkomst was het delen van kennis over niet-aangeboren hersenletsel en het bevorderen van samenwerking in de zorg aan mensen die met de gevolgen hiervan kampen. Het was een succesvolle bijeenkomst waar ruim 25 zorgprofessionals uit Deventer aan deelnamen.

  Lees meer
Agenda
 • 06 Dec 2017

  NAH Café Lelystad op 6 december 2017

  Waar? MFA Zuiderzeewijk, Waddenlaan 1 in Lelystad

  Iedere eerste woensdag van de maand kunnen mensen met NAH en mantelzorgers elkaar ontmoeten in het NAH Café in Lelystad. Een plek voor informatie, om te ontmoeten en ervaringen te delen.
   

  Lees meer
 • 15 Dec 2017

  Breinplein Deventer 15 december 2017

  Waar? InteraktContour Dagbesteding Deventer, locatie Tamarinde Hercules Seghersstraat 1 Deventer

  Breinplein, een informele ontmoetingsplek voor contact, uitwisseling en informatie. Iedere derde vrijdag van de maand van 19.30 - 21.30 uur.
   

  Lees meer