Er is altijd iets mogelijk

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
 

Nieuws
 • InteraktContour Harderwijk start behandelprogramma voor niet-aangeboren hersenletsel

  27 December 2017

  Inwoners van Harderwijk en omgeving die last hebben van de gevolgen van hersenletsel kunnen vanaf nu terecht op de nieuwe locatie voor behandeling van InteraktContour aan de Wethouder Jansenlaan 1 in Harderwijk.

  Lees meer
 • Netwerkbijeenkomst InteraktContour Raalte: samen werken aan hersenletsel

  11 December 2017

  InteraktContour in Raalte organiseerde op donderdag 7 november een netwerkbijeenkomst voor professionals die in de praktijk te maken hebben met mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

  Lees meer
 • Woonlocatie in Lelystad voor mensen met hersenletsel feestelijk geopend

  28 November 2017

  Donderdag 23 november is de verbouwde woonlocatie van InteraktContour feestelijk geopend. In haar toespraak feliciteerde Wethouder Sparreboom InteraktContour met de opening van het Rode Klif: “Ik ben blij met deze woonlocatie voor mensen met hersenletsel als onderdeel van het zorgaanbod in Lelystad.”

  Lees meer
 • Mantelzorgbijeenkomst Zwolle

  8 November 2017

  In het kader van de Dag van de Mantelzorg organiseert InteraktContour Zwolle op woensdag 15 november van 19.00 tot 21.00 uur een bijeenkomst voor mantelzorgers van mensen met hersenletsel.

  Lees meer
Agenda
 • 19 Jan 2018

  Breinplein Deventer 19 januari 2018

  Waar? InteraktContour Dagbesteding Deventer, locatie Tamarinde Hercules Seghersstraat 1 Deventer

  Breinplein, een informele ontmoetingsplek voor contact, uitwisseling en informatie. Iedere derde vrijdag van de maand van 19.30 - 21.30 uur.
   

  Lees meer
 • 07 Feb 2018

  NAH Trefpunt Almelo 7 februari 2018

  Waar? MC de Kolk - TMZ Grand Café, Bornerbroeksestraat 42 in Almelo

  NAH Trefpunt Almelo organiseert ontmoetingsavonden voor mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).
  Zij en hun partners, mantelzorgers, familie en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de maandelijkse ontmoetingsavond NAH in Almelo.
   

  Lees meer