Er is altijd iets mogelijk

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
 

Nieuws
 • Dagbesteding de Variant viert 25-jarig jubileum

  18 September 2017

  Dagbesteding de Variant van InteraktContour bestaat 25 jaar. Om het 25-jarig jubileum samen met cliënten, medewerkers, stagiaires en vrijwilligers te vieren, werd vrijdag 15 september een boottocht door Zuidwest Friesland georganiseerd.

  Lees meer
 • Cliënten Dagbesteding de Bramer organiseren geslaagde picknick

  15 September 2017

  Jan Elzinga en Freddy Wolf organiseerden dinsdag 12 september een picknick voor alle cliënten van Dagbesteding de Bramer van InteraktContour in Hardenberg.

  Lees meer
 • Mensen met hersenletsel blijven Fit & Vitaal

  7 September 2017

  Tijdens de Nationale Sportweek die van 9 tot en met 17 september plaatsvindt, kunnen mensen met niet-aangeboren hersenletsel vrijblijvend kennismaken met de Fit & Vitaal activiteiten die InteraktContour in samenwerking met ZorgDat vanuit Wijkontmoetingscentrum De Aanleg in Harderwijk aanbiedt.

  Lees meer
 • Mensen met hersenletsel blijven Fit & Vitaal

  30 Augustus 2017

  Cliënten van de dagbestedingslocaties van InteraktContour in Epe en Hattem sporten wekelijks bij sportschool Bijsterbosch in Heerde en Hattem. Tijdens de nationale sportweek die van 9 tot en met 17 september plaatsvindt, kunnen mensen met hersenletsel kosteloos en vrijblijvend mee trainen.

  Lees meer
Agenda
 • 23 Sep 2017

  Familie Contactdag 'NAH heb je niet alleen'

  Waar? InteraktContour dagbesteding Almelo Catharina van Renneslaan 126 7604 KV Almelo

  Op zaterdag 23 september 2017 vindt de eerste Familie Contactdag plaats in Almelo.

  Lees meer
 • 04 Okt 2017

  NAH Café Lelystad 4 oktober 2017

  Waar? MFA Zuiderzeewijk, Waddenlaan 1 in Lelystad

  Iedere eerste woensdag van de maand kunnen mensen met NAH en mantelzorgers elkaar ontmoeten in het NAH Café in Lelystad. Een plek voor informatie, om te ontmoeten en ervaringen te delen.
   

  Lees meer