Er is altijd iets mogelijk

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
 

Nieuws
 • Word vrijwilliger en zet je talenten in bij InteraktContour

  6 December 2018

  Ieder mens heeft zijn eigen talenten. Wat is jouw talent? Wil jij dat inzetten voor met mensen met hersenletsel? Word dan vrijwilliger bij InteraktContour.

  Lees meer
 • In het vrijwilligerswerk zet ik mijn hobby’s in

  6 December 2018

  “Ik heb altijd zin om te wandelen!” zegt Arieke. “Ik ook!” zegt Joke. Dat is dan ook waar Arieke en Joke elkaar van kennen. Arieke neemt is één van de wandelaars in het wandelgroepje dat Joke als vrijwilligster bij de dagbesteding begeleidt.

  Lees meer
 • Wat voegt de Presentiebenadering toe aan goede zorg?

  27 November 2018

  Hersenletselnetwerk Utrecht organiseert op donderdag 17 januari 2019 het jaarlijkse symposium. Dit jaar staat het symposium geheel in het teken van de Presentiebenadering.

  Lees meer
 • Sociëteit voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel in Harderwijk

  26 November 2018

  Elke eerste vrijdag van de maand wordt er voor mensen met NAH een sociëteit georganiseerd in ‘De Aanleg’ te Harderwijk.

  Lees meer
Agenda
 • 21 Dec 2018

  Breinplein 21 december 2018

  Waar? InteraktContour Dagbesteding Deventer, locatie Tamarinde Hercules Seghersstraat 1 Deventer

  Breinplein, een informele ontmoetingsplek voor contact, uitwisseling en informatie. Iedere derde vrijdag van de maand van 19.30 - 21.30 uur.
   

  Lees meer
 • 02 Jan 2019

  Trefpunt Hersenletsel Lelystad 2 januari 2019

  Waar? MFA Zuiderzeewijk, Waddenlaan 1 in Lelystad

  Iedere eerste woensdag van de maand kunnen mensen met NAH en mantelzorgers elkaar ontmoeten bij Trefpunt Hersenletsel  in Lelystad. Een plek voor informatie, om te ontmoeten en ervaringen te delen.
   

  Lees meer

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van