Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Er is altijd iets mogelijk

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
 

Nieuws
 • Weekprogramma 58 met activiteiten voor thuis staat online

  3 Mei 2021

  Het online weekprogramma week 58 staat online

  Lees meer
 • Nieuwe editie van de Goed Nieuws Krant

  3 Mei 2021

  De nieuwe editie van de Goed Nieuws Krant is uit! Boordevol leuk en bijzonder nieuws. Zoals babygeluk in Dierenpark Amersfoort en de uit het ei gekropen ooievaarsjongen. Maar ook hoe een wijkagent het mysterie van de bezorging van 20-jaar oude kranten oploste en de man die 700 kilometer in een berenpak wandelde.

  Lees meer
 • Nieuw programma met activiteiten voor thuis

  26 April 2021

  Breng deze week een virtueel bezoek aan Burgers’ Zoo, maak leuke magneten van flessendopjes en geniet van een concert van Nick & Simon. Dit en meer vind je in een nieuwe weekprogramma met online activiteiten voor thuis.

  Lees meer
 • De website van de Hersenletsel Alliantie is live!

  23 April 2021

  De website van de Hersenletsel Alliantie is live! Vanaf nu is de Hersenletsel Alliantie digitaal te raadplegen via een splinternieuwe website www.HersenletselAlliantie.eu. Hiermee vergroten wet de bekendheid van de alliantie en dragen we nóg meer bij aan het verbeteren van zorg en ondersteuning voor mensen met hersenletsel.

  Lees meer
Agenda
 • 15 Mei 2021

  NAH Kaffee Epe 15 mei 2021

  Waar? EGW Kulturhuus, Ds. Prinszaal, Stationslaan 25 in Epe

  Het NAH Kaffee is een plek waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel elkaar kunnen ontmoeten in een rustige en prikkelarme omgeving. Een plek waar je jezelf kunt zijn en niet steeds hoeft uit te leggen wat niet-aangeboren hersenletsel is.

  We werken afwisselend met thema’s, waarbij ook gastsprekers uitgenodigd worden. ontmoeting en (h)erkenning staan centraal.

  Lees meer
 • 18 Mei 2021

  Webinar participatie en aanpassing na hersenletsel

  Waar? Online, inloggen vanaf 19.00 uur

  Webinar participatie en aanpassing na hersenletsel op dinsdag 18 mei 2021.
  In dit webinar vertelt  Daan Verberne, neuropsycholoog en senior onderzoeker, over deze twee onderwerpen en beantwoord hij vragen.

  Lees meer