Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Er is altijd iets mogelijk

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
 

Nieuws
 • InteraktContour speelt DobbelFit tijdens de Valpreventieweek

  25 September 2020

  Tijdens de Valpreventieweek van 28 september t/m 4 oktober geeft InteraktContour extra aandacht aan het voorkomen van vallen. Mensen met hersenletsel hebben namelijk een grotere kans om te vallen.

  Lees meer
 • Vers van de pers: Goed Nieuws Krant nr. 28

  25 September 2020

  Gigantische ontdekking over Venus. Blinde voetballer krijgt superbril. En Nederlandse kinderen het gelukkigst. Dit en veel ander goed nieuws lees je in weer een nieuwe editie van de Goed Nieuws Krant.

  Lees meer
 • In beweging met online dagbesteding

  22 September 2020

  Deze week is het de Nationale Sportweek. Ook thuis kun je je conditie en lichaam trainen. In het weekprogramma van online dagbesteding vind je daarom verschillende bewegingsoefeningen. Kom in beweging en doe mee!

  Lees meer
 • Beweeg je brein in conditie

  18 September 2020

  Van 18 tot en met 27 september is het de Nationale Sportweek. Juist voor mensen met hersenletsel is sporten belangrijk. Daarom kun je bij InteraktContour ook sporten en bewegen onder professionele begeleiding.

  Lees meer
Agenda
 • 07 Okt 2020

  Trefpunt Hersenletsel Lelystad 7 oktober 2020

  Waar? MFA Zuiderzeewijk, Waddenlaan 1 in Lelystad

  Iedere eerste woensdag van de maand kunnen mensen met NAH en mantelzorgers elkaar ontmoeten bij Trefpunt Hersenletsel  in Lelystad. Een plek voor informatie, om te ontmoeten en ervaringen te delen.
   

  Lees meer
 • 17 Okt 2020

  NAH Kaffee Epe 17 oktober 2020

  Waar? Buurthuis Vegtelarij Europalaan 48 Epe

  Het NAH Kaffee is een plek waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel elkaar kunnen ontmoeten in een rustige en prikkelarme omgeving. Een plek waar je jezelf kunt zijn en niet steeds hoeft uit te leggen wat niet-aangeboren hersenletsel is.

  We werken afwisselend met thema’s, waarbij ook gastsprekers uitgenodigd worden. ontmoeting en (h)erkenning staan centraal.
   

  Lees meer