Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Er is altijd iets mogelijk

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
 

Nieuws
 • Maatregelen coronavirus - update 1 juli

  3 Juli 2020

  Onlangs zijn versoepelingen aangekondigd in de maatregelen tegen corona. Op basis hiervan bepalen we nu per cliënt en locatie wat er mogelijk is.

  Lees meer
 • Goed Nieuws Krant nummer 16 is uit

  3 Juli 2020

  De Goed Nieuws Krant nummer 16 is uit. In deze editie lees je over een mijnwerker die edelstenen vindt, André Hazes in lego op de Dam en over een hondenlift. Verder natuurlijk ook een nieuwe Fit & Vitaal oefening, hersengymnastiek, knutseltips en een lekker recept. Veel leesplezier!

  Lees meer
 • Dinsdag 23 juni Dag van de Overprikkeling

  22 Juni 2020

  ​Dinsdag 23 juni is het de Dag van de Overprikkeling. Op deze dag wordt landelijk aandacht gevraagd voor overprikkeling, een gevolg van niet-aangeboren herenletsel (NAH). InteraktContour geeft tips waarmee op 23 juni extra rekening kan worden gehouden met mensen met overprikkeling.

  Lees meer
 • Een nieuw activiteitenprogramma staat voor je klaar

  19 Juni 2020

  Weekprogramma 13 met activiteiten voor thuis staat voor je klaar. Met deze week een virtueel bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe en Kasteel Het Nijenhuis, een masterclass over spionage en terrorismebestrijding en nieuwe fit en vitaal oefeningen.

  Lees meer
Agenda
 • 18 Jul 2020

  NAH Kaffee 18 juli 2020

  Waar? Buurthuis Vegtelarij Europalaan 48 Epe

  Het NAH Kaffee is een plek waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel elkaar kunnen ontmoeten in een rustige en prikkelarme omgeving. Een plek waar je jezelf kunt zijn en niet steeds hoeft uit te leggen wat niet-aangeboren hersenletsel is.

  We werken afwisselend met thema’s, waarbij ook gastsprekers uitgenodigd worden. ontmoeting en (h)erkenning staan centraal.
   

  Lees meer
 • 05 Aug 2020

  Trefpunt Hersenletsel Lelystad 5 augustus 2020

  Waar? MFA Zuiderzeewijk, Waddenlaan 1 in Lelystad

  Iedere eerste woensdag van de maand kunnen mensen met NAH en mantelzorgers elkaar ontmoeten bij Trefpunt Hersenletsel  in Lelystad. Een plek voor informatie, om te ontmoeten en ervaringen te delen.
   

  Lees meer