Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Er is altijd iets mogelijk

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
 

Nieuws
 • Editie 50 van de Goed Nieuws Krant is uit

  25 Februari 2021

  Ook editie 50 van de Goed Nieuws Krant staat weer boordevol bijzonder nieuws. Bijvoorbeeld over gele pinguïns, flessenpost en een bijzonder doolhof.

  Lees meer
 • Word vrijwilliger bij dagbesteding Almere!

  22 Februari 2021

  Ieder mens heeft zijn eigen talenten. De één kan goed koken, de ander heeft groene vingers, is creatief of is goed in administratieve taken. Wat is jouw talent? Wil jij dat inzetten voor met mensen met hersenletsel? Word dan vrijwilliger bij InteraktContour in Almere.

  Lees meer
 • Een nieuw begin voor woonlocatie Geert de Leeuwhuis in Enschede

  16 Februari 2021

  Woonlocatie het Geert de Leeuwhuis aan de Wethouder Beverstraat in Enschede wordt vanaf maart gesloopt.

  Lees meer
 • ​Vaccinatietempo moet omhoog!

  15 Februari 2021

  InteraktContour heeft vandaag naar brancheorganisatie VGN en patiëntenvereniging Hersenletsel.nl een signaal afgegeven dat het vaccineren van cliënten van onze woonlocaties door huisartsen te langzaam gaat.

  Lees meer
Agenda
 • 03 Maa 2021

  Trefpunt Hersenletsel Lelystad 3 maart 2021

  Waar? MFA Zuiderzeewijk, Waddenlaan 1 in Lelystad

  Iedere eerste woensdag van de maand kunnen mensen met NAH en mantelzorgers elkaar ontmoeten bij Trefpunt Hersenletsel  in Lelystad. Een plek voor informatie, om te ontmoeten en ervaringen te delen.

  Lees meer
 • 20 Maa 2021

  NAH Kaffee Epe 20 maart 2021

  Waar? EGW Kulturhuus, Ds. Prinszaal, Stationslaan 25 in Epe

  Het NAH Kaffee is een plek waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel elkaar kunnen ontmoeten in een rustige en prikkelarme omgeving. Een plek waar je jezelf kunt zijn en niet steeds hoeft uit te leggen wat niet-aangeboren hersenletsel is.

  We werken afwisselend met thema’s, waarbij ook gastsprekers uitgenodigd worden. ontmoeting en (h)erkenning staan centraal.

  Lees meer