Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Er is altijd iets mogelijk

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
 

Nieuws
 • Nieuwe editie Goed Nieuws Krant

  4 December 2020

  De nieuwe uitgave van de Goed Nieuws Krant staat deze week in het teken van Sinterklaas. Met interessante feitjes en weetjes over de Goedheiligman, leuke knutseltips voor pakjesavond en een lekker recept voor chocolade-speculaas truffels.

  Lees meer
 • Dagbesteding de Bramer zoekt chauffeurs

  2 December 2020

  Dagbesteding de Bramer in Hardenberg zoekt vrijwilligers om cliënten naar de dagbesteding te rijden en weer terug naar huis. Cliënten van de dagbesteding zijn door hun hersenletsel vaak afhankelijk van georganiseerd vervoer en kunnen zonder de vrijwillige chauffeurs de dagbesteding niet bezoeken.

  Lees meer
 • ​Radiozender A1 draait muziek bewoners InteraktContour

  25 November 2020

  Dinsdag 24 november verzorgde radiozender A1 een bijzondere uitzending voor bewoners en medewerkers van InteraktContours woonlocatie in Nijkerk. Van 15.00 – 17.00 uur was er op de streekomroep alleen muziek te horen uit de playlist van bewoners, gepresenteerd door Frans Kas, alias Franky Stardust.

  Lees meer
 • Nieuw weekprogramma dagbesteding

  23 November 2020

  Het nieuwe weekprogramma dagbesteding staat online. Met deze week een virtueel bezoek aan Het Uffizi in Florence, Seth Gaaikema als cabaretier van de week en een documentaire over Nederland Waterland. En natuurlijk een nieuwe beweegles en creatieve activiteit. Doe mee en train ook je vaardigheden, conditie en geheugen.

  Lees meer