Volop inzetten op technologie bij nieuwbouw

25 oktober 2021
Tablet voor client

Volop inzetten op technologie bij nieuwbouw

InteraktContour realiseert in Enschede en Zwolle twee nieuwe woonlocaties. De nieuwe woonlocaties zijn geschikt voor het gebruik van moderne technologische hulpmiddelen. Die zetten we heel gericht en op maat in. Denk aan het gebruik van automatische gordijnen, automatische verlichting en deurbediening op afstand, maar ook een douche föhn of een sociale robot.

Het ondersteunt cliënten zodat zij meer zelfredzaam zijn. Ook zorgt het ervoor dat medewerkers hier prettig kunnen werken. Medewerkers hebben met behulp van technologie meer tijd voor het geven van goede zorg aan cliënten.

Technologie is dan ook vanzelfsprekend onderdeel van onze zorgverlening. We hebben hier al ervaring mee opgedaan bij onze woonlocatie de Klokkenbelt. Op deze locatie hebben we uitgebreid technologische toepassingen ingezet samen met cliënten en medewerkers. De opgedane lessen en ervaringen passen we toe bij de nieuwbouw in Enschede en Zwolle. Recent is de eerste steen feestelijk onthuld van de nieuwe woonlocatie in Enschede.

Ben je een zorgprofessional en wil je ook werken met de nieuwste technologische hulpmiddelen? Bekijk dan eens onze vacatures.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.