Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Almelo - Geert de Leeuwhuis

Woonlocatie Geert de Leeuwhuis

Burcht 80
7608 JG Almelo
T. 053 475 02 80
E. geert.de.leeuwhuis@interaktcontour.nl
De komende twee jaar wordt er gebouwd aan een nieuw Geert de Leeuwhuis. Op de plek van de oude locatie komt een nieuwe woonlocatie met ruime, moderne appartementen. Vanwege de nieuwbouw hebben bewoners en medewerkers tijdelijk hun intrek genomen in de voormalige woonlocatie de Burcht in Almelo.  

Per 16 februari is ons tijdelijke adres:  Burcht 80 7608 JG Almelo
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie Geert de Leeuwhuis leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen.

Voor mensen met hersenletsel (NAH)
Woonlocatie Geert de Leeuwhuis biedt een beschermde woonomgeving aan 29 mensen met niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische (spier)ziekte.

Gesprek en plan op maat
Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement bij locatie Geert de Leeuwhuis, op een andere locatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.

Wat leer je?
Je krijgt bij ons woontraining. Daarin leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen, met de zorg of begeleiding die jij nodig hebt. De meeste bewoners functioneren redelijk zelfstandig. Als dat handig is, gebruiken we digitale hulpmiddelen. Zoals een beeldtelefoon, beeldhorloge of valdetector.

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)
Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt. 

Ook in Enschede:

Woonlocatie de Bontweverij
Woonlocatie Perikplein
Woonlocatie Zuiderval
Logeerplek Perikplein
Dagbesteding Enschede, locatie Hogeland
Dagbesteding Enschede, locatie de Bothof
Individuele begeleiding Enschede
Behandeling Enschede

 

Diny Ruessink

Teamleider

T: 06 51 25 30 16

E: d.ruessink@interaktcontour.nl


Sofia Gemser

Zorgbemiddelaar

T: 06 82 94 57 58

E: s.gemser@interaktcontour.nl