Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Zwolle - de Koppels

Woonlocatie de Koppels

Zijpe 101
8032 HV Zwolle
T. 038 453 09 80
E. koppels@interaktcontour.nl
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie de Koppels in Zwolle leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

De Koppels is een woonlocatie voor volwassenen met hersenletsel. Ook cliënten die daarnaast een lichamelijke beperking hebben zijn welkom.
 

Centraal gelegen

De Koppels ligt in de woonwijk De Aa-landen in Zwolle Noord. In de directe omgeving vind je een winkelcentrum en diverse andere voorzieningen zoals een fysiotherapeut, een huisarts, een bibliotheek, een zwembad en een recreatiegebied. We stimuleren je om zoveel mogelijk gebruik te maken van deze voorzieningen.

30 appartementen

Het gebouw heeft vier vleugels met in totaal 31 appartementen. Elk appartement bestaat uit een zit- en slaapkamer met kitchenette en een aangepaste badkamer met douche en toilet. Elke vleugel heeft een gemeenschappelijke ruimte. Er is één wooneenheid beschikbaar voor logeer- en crisisopvang. De woonlocatie heeft ook een tuin.

De Koppels verhuist tijdelijk naar Ommen

Op de plek van woonlocatie de Koppels wordt een nieuwe, moderne woonlocatie gebouwd. Medio 2021 verhuizen de cliënten en medewerkers van de Koppels in Zwolle daarom naar een tijdelijke woonlocatie aan de Stationsweg 37 in Ommen. Wanneer de nieuwe woonlocatie klaar is, verhuizen zij weer terug naar Zwolle. Lees hier meer over de nieuwe woonlocatie in Zwolle.

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement bij de Koppels, op een andere locatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.


Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt. Lees meer over Volledig Pakket Thuis.
 

Logeren voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Woonlocatie de Koppels biedt ook logeermogelijkheden. Om tijdelijk je naaste te ontlasten, of bijvoorbeeld bij een vakantie of ziekenhuisopname. Wil je meer weten over onze logeermogelijkheden? Klik dan hier, of neem contact op met zorgbemiddeling via zorgbemiddeling@interaktcontour.nl of via 0341 255 776.
 

Ook in Zwolle

Woonlocatie de Stuwwal
Woonlocatie Trajekt
Dagbesteding Zwolle
Individuele begeleiding Zwolle
Behandeling Zwolle
 

Dascha van Baalen

Zorgbemiddelaar

T: 06 40 90 14 08

E: d.v.baalen@interaktcontour.nl


Irma Hofhuis

Teamleider

T: 06 36 43 68 16

E: i.hofhuis@interaktcontour.nl