30-jarig jubileum voor woonlocatie het Rode Klif

11 april 2022
Taart Rode Klif

Woonlocatie het Rode Klif van in Lelystad bestaat 30 jaar. Dit jubileum is uitgebreid gevierd met bewoners en medewerkers met speciale activiteiten, waaronder een relaxdag met kapper en pedicure, een boottocht en een gezellige muziek- en dansavond.

Een van de feestvierders is Henk, die nu precies 30 jaar bij het Rode Klif woont. “Het is heel fijn wonen hier. Ik mag doen wat ik kan. Mijn mooiste herinnering is toch wel mijn mooie appartement na de verbouwing een paar jaar geleden. Ook ben ik heel blij met het alarmsysteem om medewerkers te bereiken.” Tegelijkertijd viert ook senior begeleider Liesbeth haar 30-jarig jubileum bij het Rode Klif. Liesbeth: “In de afgelopen 30 jaar heb ik zoveel mooie momenten beleefd met bewoners en collega’s. Waaronder het kerstdiner van 1992. De feestweek ter ere van ons 30-jarig jubileum voeg ik toe aan de mooie herinneringen.”


Over het Rode Klif

Op deze woonlocatie van InteraktContour wonen 47 mensen met niet-aangeboren hersenletsel(nah). Zij krijgen 24/7 de benodigde zorg maar wonen verder zo zelfstandig mogelijk. Ook is er een afdeling waar intensieve zorg wordt gegeven aan cliënten met nah en bijkomende problematiek. De locatie opende in 1992 en werd in 2017 volledig verbouwd en vernieuwd.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.