Appartementen beschikbaar in Nunspeet

InteraktContour heeft in woonlocaties Espalier, Kalkuur en de Brem in Nunspeet appartementen vrij voor nieuwe bewoners. De woningen zijn speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. De bewoners zijn zo zelfstandig mogelijk en er is als dat nodig is 24-uurszorg aanwezig.

Wonen met zorg

Als je hersenletsel hebt, gaat wonen soms niet meer vanzelf. Op de locaties van InteraktContour is extra zorg of ondersteuning aanwezig. Bijvoorbeeld bij de persoonlijke verzorging, het huishouden of financiën.

Espalier

Woonlocatie Espalier beschikt over 7 appartementen en ligt in de buurt van het centrum van Nunspeet. Vlakbij de woonlocatie is er een parkje met een eendenvijver waar je rustig kunt zitten. Er liggen kerken, supermarkten en diverse leuke winkels op loopafstand. Hier vind je meer informatie over Espalier.

Kalkuur

Woonlocatie Kalkuur bestaat uit 18 appartementen en ligt aan de rand van het centrum van Nunspeet. Op loopafstand zijn diverse winkels en het mooie Veluwse bos. De woonlocatie bestaat al heel lang in Nunspeet en is daarmee ook behoorlijk ingeburgerd in het dorp.
Hier vind je meer info over Kalkuur.

De Brem

Woonlocatie De Brem beschikt over 7 appartementen en is gelegen aan de rand van Nunspeet. Vlakbij de woonlocatie liggen bossen, de Zandenplas en een winkelcentrum. Hier vind je meer info over de Brem.

Interesse?

Zoek je een woning met gespecialiseerde zorg en ondersteuning of ken je iemand die dat nodig heeft? Neem dan contact op met zorgbemiddeling@interaktcontour.nl of bel met 0341 – 255 776.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.