Appartmenten beschikbaar in Almelo

InteraktContour heeft in woonlocaties de Klokkenbelt en het Geert de Leeuwhuis in Almelo appartementen vrij voor nieuwe bewoners. De woningen zijn speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. De bewoners zijn zo zelfstandig mogelijk en er is als dat nodig is 24-uurszorg aanwezig.

Wonen met zorg

Als je hersenletsel hebt, gaat wonen soms niet meer vanzelf. Op de locaties van InteraktContour is extra zorg of ondersteuning aanwezig. Bijvoorbeeld bij de persoonlijke verzorging, het huishouden of financiën.

De Klokkenbelt

Woonlocatie De Klokkenbelt bestaat uit 66 appartementen en ligt in een mooi park. Het centrum van Almelo met diverse winkels ligt op 1 km afstand. In het gebouw is er ook een gezondheidscentrum met huisarts, fysiotherapeut en apotheek. Er zijn diverse activiteiten, zoals dagbesteding en er is een mooie tuin.

Elk appartement heeft een slaapkamer, een badkamer met toilet, een terras of een balkon en een berging. Hier vind je meer informatie over de Klokkenbelt

Het Geert de Leeuwhuis

Woonlocatie Geert de Leeuwhuis is gelegen in Schelfhorst, een groene wijk in Almelo. Er zijn in totaal 24 appartementen. De locatie is goed bereikbaar en heeft een bushalte voor de deur. Er is een winkelcentrum dichtbij.

Elk appartement heeft een keukenblok, een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer en een eigen terras. Er is dagbestedig en er wordt elke dag vers gekookt. Hier vind je meer informatie over het Geert de Leeuwhuis.

Interesse?

Ben je op zoek naar een woning met gespecialiseerde zorg en ondersteuning of ken je iemand die dat nodig heeft? Neem dan contact op met zorgbemiddeling@interaktcontour.nl of bel met0341 – 255 776.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.