Veelgestelde vragen

InteraktContour is er voor iedereen met niet-aangeboren hersenletsel van 18 jaar en ouder. Hier kun je kijken wat bij jou past en hier kun je ons aanbod bekijken.

Welke zorg bij jou past hangt af van wat jij nodig hebt en wilt in je leven. Op deze pagina hebben we dat voor je op een rijtje gezet.

InteraktContour biedt het behandelprogramma Hersenz, begeleiding thuis, begeleiding groep, wonen met zorg en arbeidsre-integratie aan. In de provincie Utrecht bieden we ook Mantelzorg Match aan. Je leest hier meer over onze diensten. .

Voor de zorg en ondersteuning van InteraktContour heb je een verwijzing of een indicatie nodig. Op deze pagina lees je hier meer over.

Op deze pagina lees je alles over het aanmeldingsproces bij InteraktContour.

Dat hangt er vanaf. Als je in aanmerking wilt komen voor een woning in een van onze woonlocaties, dan kan er een wachtlijst zijn. Bij behandeling, begeleiding groep, begeleiding thuis, individuele begeleiding en arbeidsre-integratie streven we ernaar je zo spoedig mogelijk te helpen. Lees hierover meer op deze pagina.

De meeste zorg van InteraktContour wordt met de juiste verwijzing en/of indicatie vergoed. Soms betaal je wel een eigen bijdrage of geldt er een een eigen risico.

Bij arbeidsre-integratie worden, na akkoord van de offerte, de kosten betaald door opdrachtgever, UWV of verzekering.

Als je hier meer over wilt weten, lees dan de veelgestelde vragen onder ons aanbod. Daar wordt uitgelegd hoe dit werkt, bijvoorbeeld bij behandeling of begeleiding.

Het werkgebied van InteraktContour is in Midden- en Oost Nederland. Kijk op de kaart met onze locaties. Als je in een andere regio woont kun je hier de aanbieder in jouw omgeving vinden.

Voor arbeidsre-integratie neem je contact op via 085 - 401 47 63 of per mail. Wij helpen je graag verder.

Ben je op zoek naar informatie over niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? Hier vind je een aantal artikelen over wat NAH is, hoe het komt en hoe je ermee kunt leven. Wil je nog meer weten of ben je op zoek naar iets anders? Neem contact met ons op

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor onze cliënten van wie het leven door hersenletsel op zijn kop staat. Alledaagse handelingen die vanzelfsprekend waren, zijn dat niet meer. Als vrijwilliger help jij onze cliënten met alledaagse activiteiten of het weer leren hiervan.

Je kunt op onze begeleidingscentra- en woonlocaties aan de slag. Misschien vind je het leuk om met een cliënt te gaan fietsen, of help je liever bij een activiteit. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden. Hoe vaak je komt, kies je zelf. De één is bijna dagelijks aanwezig, een ander komt liever een paar uurtjes per week. Hier lees je meer en kun je je aanmelden.

Op deze pagina lees je alles over de organisatie van InteraktContour.

Op deze pagina lees je alles over werken bij InteraktContour en vind je onze vacatures.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.