Woonlocatie Geert de Leeuw opgeleverd door Dura Vermeer

1 juni 2022
Woonlocatie Geert de Leeuw bij de oplevering op 1 juni 2022

In Enschede werd op 1 juni de gloednieuwe woonlocatie Geert de Leeuw voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel opgeleverd. De overdracht van Dura Vermeer Bouw Hengelo aan InteraktContour werd feestelijk gevierd met de definitieve plaatsing van de eerste steen door bestuurder Jan van Kampen van InteraktContour en Koert Terhürne, directievoorzitter van Dura Vermeer Bouw Hengelo. Op de plek van het oude Geert de Leeuwhuis staat nu een modern gebouw met 85 ruime appartementen. Rondom is een mooie tuin aangelegd.

Jan van Kampen van InteraktContour is blij met de oplevering van de nieuwe woonlocatie en de fijne samenwerking met Dura Vermeer: ”Ze hebben het gebouw precies op tijd en perfect opgeleverd. Dat is zeker in deze oververhitte bouwmarkt een hele prestatie. We bieden hier naast een nieuwe plek voor bestaande bewoners ook 22 appartementen voor nieuwe cliënten. Die extra woonruimte is hard nodig.”

Koert Terhürne van Dura Vermeer: “InteraktContour en Dura Vermeer zijn twee totaal verschillende organisaties maar we werken beide vanuit hetzelfde gedachtengoed: bij alles wat we doen staat de mens centraal. Het resultaat hiervan zie je terug bij deze prachtige woonlocatie in Enschede, maar ook bij de nieuwbouw voor InteraktContour in Zwolle. Het is fijn om voor deze doelgroep passende huisvesting te mogen realiseren.”

Nog 6 appartementen beschikbaar

In het najaar van 2022 betrekken de bewoners het Geert de Leeuwhuis. Er zijn nog 6 apartementen beschikbaar voor nieuwe bewoners. Meer informatie lees je hier.

Over Dura Vermeer Bouw Hengelo

Dura Vermeer Bouw Hengelo is een ontwikkelende bouwer in het werkgebied Noord-, Oost- en Midden-Nederland. Duurzame samenwerking staat bij ons voorop: samen plannen maken, samen Het Goede Doen, samen kennis en successen delen en samen innoveren. Dat geldt voor alle disciplines die we in huis hebben: Ontwikkeling, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie & Transformatie en Beheer & Exploitatie. https://youtu.be/uiICAqFP4Z4

Koert Terhürne, directievoorzitter van Dutra Vermeerbouw Hengelo overhandigt symbolisch de sleutel aan bestuurder Jan v
Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.