Website Verder met hersenletsel is vernieuwd

30 november 2023
Vernieuwde website Verder met hersenletsel

Niet-aangeboren hersenletsel brengt allerlei vragen met zich mee. De vernieuwde prikkelarme website www.verdermethersenletsel.nl is dan een uitkomst. Dit online platform bevat informatieve artikelen, praktische tips en inspirerende verhalen over het leven én omgaan met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De website is een initiatief van InteraktContour.

Voor mensen met NAH en hun naasten

Verder met Hersenletsel bestaat sinds 2017 en was daarom toe aan een opfrisbeurt. Het uitgangspunt bij de vernieuwing van de website was dat het van toegevoegde waarde moet zijn voor mensen met NAH en hun naasten. Zij werden er dan ook nauw bij betrokken. Zoals Gert, die zelf NAH heeft. Hij is blij met het resultaat: “Wat mij betreft is deze website echt een toegevoegde waarde. Mooie kleuren, helder lettertype en niet te druk. Heel fijn als je last hebt van overprikkeling. Ik zou hier zeker iets aan hebben.” Hier zie je een impressie van de website.

Over het platform Verder met hersenletsel

Verder met hersenletsel is een website van InteraktContour. Het is een platform met informatie, praktische tips en inspirerende verhalen over het leven met niet-aangeboren hersenletsel(NAH). Of je nu zelf te maken hebt met NAH, een naaste bent, een professional of gewoon geïnteresseerd bent in het onderwerp; hier vind je relevante kennis én links naar behandeling, begeleiding en zorg.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.