Website van InteraktContour nu officieel Drempelvrij

13 januari 2022
Toegankelijkheid

De website van InteraktContour is officieel gecertificeerd als toegankelijke website! Dit betekent dat onze website drempelvrij gebruikt kan worden door iedereen, inclusief mensen met een functiebeperking. Hiermee voldoen we aan internationale richtlijnen. Daar zijn we trots op!

Toegankelijke website

Een website is toegankelijk als deze onder andere waarneembaar, bedienbaar en begrijpelijk is. Bijvoorbeeld eenvoudig te bedienen met het toetsenbord, een spraakcomputer of de mogelijkheid om tekst om te zetten naar braille.

Het externe bureau Accessibility.nl onderzocht onze website op 50 verschillende punten. En met succes! www.interaktcontour.nl heeft op alle punten de maximale score behaald.

Toegankelijk én prikkelarm

Vorig jaar lanceerden we onze nieuwe huisstijl en website. Eenvoudig en prikkelarm, zodat mensen met hersenletsel zich in alle rust kunnen oriënteren. Dit certificaat benadrukt dat we daar goed in geslaagd zijn. Dit deden we natuurlijk niet alleen, maar kregen hulp van onze samenwerkingspartners ontwerpbureau Concreet geeft Vorm voor de huisstijl, en Fabrique voor het ontwerp, bouw en doorontwikkeling van de website.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.