Nieuw! Video digitale dagbesteding

22 september 2022

Het online platform Zorg van Nu heeft een video gemaakt van de digitale dagbesteding van InteraktContour. Zorg van Nu is een initiatief van het ministerie van VWS. De video is onderdeel van een reeks video’s van voorbeelden van nieuwe slimme zorg die tijdens (en als gevolg van) de coronacrisis zijn gestart of versneld zijn doorontwikkeld. Een mooie video én samenwerking met Zorg van Nu. Daar mogen we trots op zijn!

In de video vertellen collega’s Gerlinde Venema (projectleider MO), Mieke Houtman (senior begeleider groep MO Lelystad) en cliënt Thea over digitale dagbesteding. Uiteraard zien we Mieke, Thea en andere cliënten ook in actie tijdens een online les Fit & Vitaal.

Bekijk hieronder de video:

Digitale dagbesteding bij InteraktContour ontwikkelde in 2021 samen met online partner Tapster een digitale omgeving waarop wij digitale dagbesteding aanbieden aan cliënten. Op de digitale dagbesteding volgen cliënten vanuit huis via hun computer, laptop of tablet verschillende dagbestedingsmodules.

Digitaal meedoen met de dagbestedingsmodules heeft voor jou als cliënt diverse voordelen. Het kost minder energie om vanuit huis deel te nemen, het scheelt reistijd en je doet mee waar en wanneer je wilt. Digitale dagbesteding is geen vervanging van onze reguliere dagbesteding op locatie, maar een mooie aanvulling. Je kunt zowel online als fysiek de modules (blijven) volgen.

Meer weten? Lees meer in deze brochure of neem contact op met je begeleider.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.