Podcast en artikel over inzet technologie bij InteraktContour

9 december 2021
Technologie leidt tot arbeidsbesparing, kwaliteit en zelfredzaamheid

Podcast Voorzorg #41 - Innovatie-impuls

Waarom is de inzet van technologie in de zorg zo belangrijk? Hoe implementeer je dit nu het beste en wat levert het cliënten op?

Technologie is al jaren een belangrijk speerpunt bij InteraktContour. Met als resultaat: meer zelfredzaamheid voor cliënten, verbetering van cliëntveiligheid en arbeidsbesparing.

In deze podcast is in Jan van Kampen in gesprek met Johan Vesseur van Vilans over de inzet van technologie bij InteraktContour. Beluister 'm hier.:


Artikel ICT&Health: 'We hebben technologie in de zorg keihard nodig'


In de nieuwste editie van ICT & Health vertellen programmamanager technologie Annegreet, projectleiders Nina en Gerlinde hoe technologie integraal onderdeel is van de zorg bij InteraktContour.

“Het idee is dat onze medewerkers zich bij elke zorghandeling gaan afvragen: ‘Wat kan technologie hier doen?’ ‘Hoe zou technologie mij

en de cliënt kunnen helpen?’ Mogelijk kan technologie de handeling uit handen nemen, versnellen of erbij ondersteunen. Dit maakt het steeds vanzelfsprekender om technologie in te zetten. Want technologie maakt het leven van cliënten aangenamer, de zorg veiliger en het werk leuker.”

Lees meer in het artikel!

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.