Nieuw! StutBrein

26 september 2023
StutBrein

Buurthuis de Paraplu, onze locatie in Utrecht, is samen met Stut Theater een nieuwe groep gestart: StutBrein. Bij StutBrein ben je in beweging en bezig met toneelspel. In deze groep is extra aandacht voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Omdat zij vaak last hebben van overprikkeling wordt extra rekening gehouden met licht en geluid. We kijken wat past bij de groep. Iedereen is welkom, ervaring met toneelspelen is niet noodzakelijk!

Samenwerking

Stut Theater is een community theatergezelschap in Utrecht die kunst en welzijn combineert. De missie van Stut is cultuur toegankelijk maken voor iedereen. Stut geeft een podium aan mensen die vaak niet gehoord of gezien worden.

Dit sluit mooi aan bij ons buurthuis de Paraplu in Kanaleneiland in Utrecht. In deze wijk wonen mensen uit verschillende culturen, met verschillende achtergronden. In het buurthuis is iedereen welkom, ook wanneer je geen hersenletsel hebt. Mensen ontmoeten elkaar voor een praatje en een kopje koffie, maar er worden ook allerlei activiteiten georganiseerd.

Omdat gekeken wordt naar de mogelijkheden en kwaliteiten van de deelnemers vullen beide organisaties elkaar goed aan; een stevige basis voor een mooie samenwerking!

Meedoen

Tot eind oktober kun je nog meedoen aan de vrije inloop om te kijken of deze theatergroep iets voor jou is. Daarna werken we toe naar een presentatie of voorstelling.

Waar en wanneer

  • Vanaf 13 september elke woensdagavond van 18.30 tot 20.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur)
  • Buurthuis de Paraplu, Van Bijnkershoeklaan 10 in Utrecht
  • Meedoen is gratis! (Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom)

Klik hier voor meer informatie over de groep en hoe je je aan kunt melden.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.