Luikje van der Dussen nieuw lid van RvT InteraktContour

16 oktober 2023
Luikje van der Dussen

De raad van toezicht van InteraktContour heeft per 13 oktober een nieuw lid. Luikje van der Dussen volgt dan Patrick Schoth in de commissie Kwaliteit en Veiligheid. Ze is benoemd op voordracht van de centrale cliëntenraad.

Kees Erends, voorzitter raad van toezicht: “We waren op zoek naar ervaren opvolger voor Patrick Schoth. Luikje van der Dussen, revalidatiearts en bestuurder bij Revant, is mede op voordracht van de CCR benoemd. Wij zijn heel blij dat we iemand mogen verwelkomen met zoveel kennis over onze NAH doelgroep en bekendheid met de regio waarin wij werken. Daarnaast heeft zij ook de benodigde bestuurlijke ervaring.”

Uitgaan van alles wat nog wél kan
Luikje heeft zin in haar toezichthoudende rol bij InteraktContour. “De insteek van InteraktContour dat er altijd iets mogelijk is, spreekt mij erg aan. Zeker voor mensen met NAH is dit een belangrijk uitgangspunt als het gaat om je rol kunnen pakken in de maatschappij. Ik kijk er naar uit om samen met de collega’s verder te werken aan het optimaliseren van de zorg voor mensen met hersenletsel.”

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.