Kees Erends nieuwe voorzitter Raad van Toezicht van InteraktContour

22 augustus 2023
Kees Erends

De Raad van Toezicht van InteraktContour heeft per 1 september een nieuwe voorzitter. Kees Erends neemt dan het stokje over van Wout Adema. Kees Erends is een ervaren bestuurder en toezichthouder in de zorg.

We waren op zoek naar een voorzitter met ruime ervaring als toezichthouder en een voorzitter met gedegen kennis van de strategische ontwikkelingen in beleid en financiering van de zorg. Kees Erends brengt deze ervaring mee. Patrick Schoth, vice-voorzitter Raad van Toezicht: "De Raad van Toezicht is verheugd Kees Erends te mogen verwelkomen als onze nieuwe voorzitter. In zijn persoon ontvangen wij niet alleen een ervaren toezichthouder, maar ook iemand die vanuit eerdere bestuurlijke functies uitgebreide expertise meebrengt ten aanzien van de gehandicaptenzorg en de uitdagingen waarmee deze sector te maken heeft".

Uitgaan van alles wat nog wél kan

Kees Erends heeft zin in zijn toezichthoudende rol bij InteraktContour. Kees Erends: “Ik ken InteraktContour al vele jaren. Het is een prachtige organisatie en de NAH zorg is een bijzonder onderdeel van de Care. Daar zet ik mij dan ook graag nog een aantal jaren met mijn kennis en ervaring voor in.”

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.