Jubileum Uitleenservice!

27 oktober 2022
feestelijk jubileum

Vandaag precies een jaar geleden werd de Uitleenservice ondergebracht bij de dagbestedingslocatie in Zwolle. En sinds die tijd beheren cliënten Amanda, Hendrik en Karin de Uitleenservice. Het eerste jubileumjaar!

Via de Uitleenservice kunnen cliënten van InteraktContour acht weken gratis en vrijblijvend een technologisch product uitproberen. Bijvoorbeeld een hulpmiddel gericht op planning en geheugen, overprikkeling of ontspanning.

Een boeiend jaar

Amanda, Hendrik en Karin verzorgen het hele logistieke proces: aanvragen afhandelen, pakketten klaarmaken en geleende producten innemen en controleren. Karin vertelt: “Het is een hele mooie uitdaging. Het eerste jaar is voorblij gevlogen! Soms ging het met horten en stoten, maar het gaat over het algemeen best goed. Ik vind het super leuk om andere mensen te helpen.”

Amanda is het daarmee eens. “Het was een boeiend en leerzaam jaar, ook op persoonlijk vlak. Ik vind het administratieve deel en het contact met begeleiders erg leuk. En sterke punten ontdekken van de medebeheerders en ze ondersteunen waar nodig. Dat deed ik eerder, in mijn baan als leidinggevende, ook.”

Elkaar helpen

“Een paar jaar geleden zijn we heel laagdrempelig gestart met de Uitleenservice”, vertelt Herma Grupstra, adviseur technologie bij InteraktContour. “Toen het succesvol werd, wilden we graag uitbreiden. En dat is gelukt! Het aantal leningen is het afgelopen jaar gestegen met 208%! Goed om te merken dat technologie steeds meer onderdeel wordt van de zorg die wij bieden. Amanda, Hendrik en Karin runnen nu de Uitleenservice alweer 1 jaar. En dat doen ze echt heel goed. Zij hebben er mede voor gezorgd dat de Uitleenservice zo’n succes is.”

Weten hoe de Uitleenservice precies werkt?

Bekijk dan deze video:

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.