Het kookboek voor mensen met hersenletsel is vernieuwd!

18 november 2022
Vernieuwd kookboek voor mensen met hersenletsel

Het kookboek voor mensen met hersenletsel is vernieuwd!

Ken jij hem nog, het kookboek voor mensen met hersenletsel? Met dit kookboek uit 2020 stimuleren we cliënten om samen te koken en te eten. En dat is gelukt!

Omdat er veel vraag was naar gedrukte exemplaren – en deze inmiddels uitverkocht waren - hebben we deze opnieuw besteld. En het boek meteen vernieuwd!

Wat is nieuw?

Het kookboek heeft een geheel nieuw jasje gekregen, prachtig vormgegeven door onze vormgever.

Wat is gebleven?

De inhoud is gelijk gebleven. Dus:

  • 90 pagina’s met 40 eenvoudig te volgen recepten
  • Heerlijke soepen, salades, hoofdgerechten en bijgerechten (inclusief vegetarische gerechten)
  • Handige informatie over kookhulpmiddelen
  • Uitleg over kooktechnieken

Het gedrukte exemplaar zet je makkelijk neer en is gelamineerd; superhandig! Met een niet-watervaste stift kun je iedere stap afstrepen en dit later weer uitwissen.

Meer informatie?

Via verdermethersenletsel.nl/kookboek vraag je gratis het e-book aan. Voor de liefhebber is het boek te koop via communicatie@interaktcontour.nl De prijs is 19,95 (kostprijs) exclusief verzendkosten.

Het kookboek bevat recepten van Martien Ubink (kok bij locatie de Koppels), medewerkers van InteraktContour en van Smaak van het Huis. De foodstyling, eindredactie en vormgeving is verzorgd door de afdeling communicatie.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.