Gideon Alewijnse nieuwe bestuurder van InteraktContour

28 maart 2022
Gideon Alewijnse nieuwe bestuurder InteraktContour

InteraktContour heeft per 1 augustus een nieuwe bestuurder. Gideon Alewijnse neemt dan het stokje over van Jan van Kampen, die met pensioen gaat. Gideon Alewijnse heeft veel ervaring in de ouderen- en de gehandicaptenzorg. De afgelopen vier jaar was hij voorzitter van de Raad van Bestuur van Livio, een organisatie voor ouderenzorg in Twente.

We waren op zoek naar een bestuurder met een groot zorghart en een heldere en eigentijdse visie op de toekomst van de langdurige zorg én InteraktContour als specialist in niet-aangeboren hersenletsel. Iemand die werkt vanuit oprechte interesse, die inspireert, prikkelt en bovenal in verbinding is met alle geledingen van de organisatie. Gideon Alewijnse is zo iemand, zegt Wout Adema, voorzitter van de raad van toezicht van InteraktContour. “Hij is een ervaren bestuurder met een brede achtergrond. De gesprekken met Gideon waren constructief en prettig. We zien uit naar de samenwerking.”

Uitgaan van alles wat nog wél kan
Gideon heeft zin om bij InteraktContour te beginnen in augustus: "Het is een mooie organisatie in een grote regio, die ik goed ken. Ik heb in mijn huidige werk al enige ervaring met deze doelgroep en ik wil graag een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Vanuit de positieve insteek uitgaan van alles wat nog wél kan, daar ligt mijn passie."

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.