Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Ik heb hersenletsel

Je hebt een beroerte gehad, een hersenoperatie of een ongeluk. Je hebt hersenletsel. De gevolgen hiervan zetten je leven op zijn kop. En dat geldt vaak ook voor de mensen om je heen. Thuis is alles anders en terug naar werk of opleiding lukt vaak niet. Wat is er aan de hand?

Wat is hersenletsel?

Wat kan InteraktContour voor jou betekenen?

 • Thuis verder

  Hoe ga je om met de veranderingen? Hoe krijg je weer grip op je leven? We helpen je graag verder.

  Lees meer
 • Meedoen

  Leren, werken, dagbesteding; wat kun je en wil je nog? We helpen jou je doelen te bereiken.

  Lees meer
 • Wonen

  Zo lang mogelijk thuis wonen met de juiste zorg en ondersteuning? Dat kan, ook 24 uur per dag.

  Lees meer
Nieuws
 • Nieuwe editie Goed Nieuws Krant

  4 December 2020

  De nieuwe uitgave van de Goed Nieuws Krant staat deze week in het teken van Sinterklaas. Met interessante feitjes en weetjes over de Goedheiligman, leuke knutseltips voor pakjesavond en een lekker recept voor chocolade-speculaas truffels.

  Lees meer
 • Dagbesteding de Bramer zoekt chauffeurs

  2 December 2020

  Dagbesteding de Bramer in Hardenberg zoekt vrijwilligers om cliënten naar de dagbesteding te rijden en weer terug naar huis. Cliënten van de dagbesteding zijn door hun hersenletsel vaak afhankelijk van georganiseerd vervoer en kunnen zonder de vrijwillige chauffeurs de dagbesteding niet bezoeken.

  Lees meer
 • ​Radiozender A1 draait muziek bewoners InteraktContour

  25 November 2020

  Dinsdag 24 november verzorgde radiozender A1 een bijzondere uitzending voor bewoners en medewerkers van InteraktContours woonlocatie in Nijkerk. Van 15.00 – 17.00 uur was er op de streekomroep alleen muziek te horen uit de playlist van bewoners, gepresenteerd door Frans Kas, alias Franky Stardust.

  Lees meer
 • Nieuw weekprogramma dagbesteding

  23 November 2020

  Het nieuwe weekprogramma dagbesteding staat online. Met deze week een virtueel bezoek aan Het Uffizi in Florence, Seth Gaaikema als cabaretier van de week en een documentaire over Nederland Waterland. En natuurlijk een nieuwe beweegles en creatieve activiteit. Doe mee en train ook je vaardigheden, conditie en geheugen.

  Lees meer