Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Ik heb hersenletsel

Je hebt een beroerte gehad, een hersenoperatie of een ongeluk. Je hebt hersenletsel. De gevolgen hiervan zetten je leven op zijn kop. En dat geldt vaak ook voor de mensen om je heen. Thuis is alles anders en terug naar werk of opleiding lukt vaak niet. Wat is er aan de hand?

Wat is hersenletsel?

Wat kan InteraktContour voor jou betekenen?

 • Thuis verder

  Hoe ga je om met de veranderingen? Hoe krijg je weer grip op je leven? We helpen je graag verder.

  Lees meer
 • Meedoen

  Leren, werken, dagbesteding; wat kun je en wil je nog? We helpen jou je doelen te bereiken.

  Lees meer
 • Wonen

  Zo lang mogelijk thuis wonen met de juiste zorg en ondersteuning? Dat kan, ook 24 uur per dag.

  Lees meer
Nieuws
 • Nieuwe uitgave Goed Nieuws Krant

  26 Juni 2020

  De nieuwe editie van de Goed Nieuws Krant is uit. Met o.a. nieuws over een unieke archeologische vondst en honing uit het plafond. En een nieuwe breinkraker, fit en vitaal oefening en recept. Veel leesplezier!

  Lees meer
 • Dinsdag 23 juni Dag van de Overprikkeling

  22 Juni 2020

  ​Dinsdag 23 juni is het de Dag van de Overprikkeling. Op deze dag wordt landelijk aandacht gevraagd voor overprikkeling, een gevolg van niet-aangeboren herenletsel (NAH). InteraktContour geeft tips waarmee op 23 juni extra rekening kan worden gehouden met mensen met overprikkeling.

  Lees meer
 • Een nieuw activiteitenprogramma staat voor je klaar

  19 Juni 2020

  Weekprogramma 13 met activiteiten voor thuis staat voor je klaar. Met deze week een virtueel bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe en Kasteel Het Nijenhuis, een masterclass over spionage en terrorismebestrijding en nieuwe fit en vitaal oefeningen.

  Lees meer
 • Weekprogramma 12 met activiteiten voor thuis online

  15 Juni 2020

  Het nieuwe weekprogramma met activiteiten voor thuis staat online! Met deze week een virtueel bezoek aan Kasteel de Haar in Utrecht, de Toppers in concert, nieuwe bewegingsoefeningen en deel 3 van Het Brein met Prof. dr Erik Scherder.

  Lees meer
Agenda
 • 18 Jul 2020

  NAH Kaffee 18 juli 2020

  Waar? Buurthuis Vegtelarij Europalaan 48 Epe

  Het NAH Kaffee is een plek waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel elkaar kunnen ontmoeten in een rustige en prikkelarme omgeving. Een plek waar je jezelf kunt zijn en niet steeds hoeft uit te leggen wat niet-aangeboren hersenletsel is.

  We werken afwisselend met thema’s, waarbij ook gastsprekers uitgenodigd worden. ontmoeting en (h)erkenning staan centraal.
   

  Lees meer
 • 05 Aug 2020

  Trefpunt Hersenletsel Lelystad 5 augustus 2020

  Waar? MFA Zuiderzeewijk, Waddenlaan 1 in Lelystad

  Iedere eerste woensdag van de maand kunnen mensen met NAH en mantelzorgers elkaar ontmoeten bij Trefpunt Hersenletsel  in Lelystad. Een plek voor informatie, om te ontmoeten en ervaringen te delen.
   

  Lees meer