Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Meedoen

Ervarings
Verhaal

Paul heeft een hersentumor, betaald werk bleek niet meer mogelijk. Hij haalt nu veel voldoening uit vrijwilligerswerk.

Lees het verhaal


Werk en dagbesteding
Iemand met hersenletsel kan niet altijd meer betaald werk doen. Dan is zinvol vrijwilligerswerk wellicht een mooie uitkomst. InteraktContour kan hierbij helpen. We gaan uit van de talenten en ambities die iemand heeft.
 

Dagbesteding

Soms is ook vrijwilligerswerk te hoog gegrepen. Maar de hele dag thuis zitten is ook geen optie, want wie moet dan voor diegene zorgen? Je kunt dit als mantelzorger niet allemaal alleen opvangen. InteraktContour biedt zinvolle dagbesteding bij jou in de buurt. Een plek waar iemand met hersenletsel samen met anderen weer betekenis kan geven aan de dagelijkse werkzaamheden. En waar vrijwilligers én professionele begeleiders helpen doelen te bereiken.

Met voldoende energie
Wanneer iemand met hersenletsel snel moe is, is het moeilijk om de alledaagse dingen te doen. Of het nu gaat om de boodschappen, het vrijwilligerswerk bij de vereniging of een bezoek aan de huisarts. We helpen diegene om weer fit en vitaal te worden. Zodat de dingen die iemand wil doen op een dag, ook gedaan kunnen worden.

Zorg aanvragen
Wil je graag door InteraktContour verder geholpen worden? Meld je dan aan. Je vraagt de zorg altijd aan op naam van je naaste.

Contactformulier


Stel hier je vraag Bel ons: 0341 255 777
(elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur)
Terug naar boven